• İletişim
  • İhbar Hattı
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ara
  • DÜNYA
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • OTOMOBİL
  • MEDYA
  • EKONOMİ
  • İSLAM
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • KÜLTÜR-SANAT
  • ACI GERCEKLER ANADOLU BİYOGRAFİ EMLAK AİLE ve YAŞAM BELEDİYELER RÖPORTAJ YEMEK
  • Ara
Ümraniye'de AVM'deki Kafeye Silahlı Saldırı! 2 Kişi Yaralandı, Şüpheli Kaçtı
Ümraniye'de AVM'deki Kafeye Silahlı Saldırı! 2 Kişi Yaralandı, Şüpheli Kaçtı
Terme'de Halk Oyunları Şenliği Coşkusu Başladı! Türkiye'nin Dört Bir Yanından Ekipler Buluştu
Terme'de Halk Oyunları Şenliği Coşkusu Başladı! Türkiye'nin Dört Bir Yanından Ekipler Buluştu
Türk Kızılay Alaca'da 3 Günde 36 Ünite Kan Topladı
Türk Kızılay Alaca'da 3 Günde 36 Ünite Kan Topladı
HÜSEYİN ADALAN KİMDİR?
HÜSEYİN ADALAN KİMDİR?
MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Öztepe Bıçaklı Kavgayı Ayırırken Yaralandı
MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Öztepe Bıçaklı Kavgayı Ayırırken Yaralandı
Tekirdağ'da Denize Girmek 2 Gün Yasaklandı! Saray İlçesi İçin Kritik Karar
Tekirdağ'da Denize Girmek 2 Gün Yasaklandı! Saray İlçesi İçin Kritik Karar
Yaz Yolculuğu Öncesi Kritik Uyarı: Araç Sahipleri Bu Kontrolleri Mutlaka Yaptırmalı
Yaz Yolculuğu Öncesi Kritik Uyarı: Araç Sahipleri Bu Kontrolleri Mutlaka Yaptırmalı
ABD Basınından Flaş İddia: İsrail'in Hedefinde İranlı İki Üst Düzey İsim Vardı
ABD Basınından Flaş İddia: İsrail'in Hedefinde İranlı İki Üst Düzey İsim Vardı
Japonya Açıklarında 6,1 Büyüklüğünde Deprem! Miyako Adası Yakınlarında Korkutan Sarsıntı
Japonya Açıklarında 6,1 Büyüklüğünde Deprem! Miyako Adası Yakınlarında Korkutan Sarsıntı
Pakistan'da Silahlı Saldırı: Hayber Pahtunhva'da 2 Polis Hayatını Kaybetti
Pakistan'da Silahlı Saldırı: Hayber Pahtunhva'da 2 Polis Hayatını Kaybetti
Kudüs'te İran Adına Casusluk İddiası! İsrailli Eli Loven Gözaltına Alındı
Kudüs'te İran Adına Casusluk İddiası! İsrailli Eli Loven Gözaltına Alındı
Bursa'da 5 Ayrı Hırsızlık Olayının Şüphelisi Tutuklandı
Bursa'da 5 Ayrı Hırsızlık Olayının Şüphelisi Tutuklandı
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Hakan Berktaş 14 Mayıst 2023 seçimlerinde Milletimin Hizmetkarı olmaya talibim
SİYASET
Yayınlanma: 17 Mart 2023 - 15:54

Hakan Berktaş 14 Mayıst 2023 seçimlerinde Milletimin Hizmetkarı olmaya talibim

AK Parti 3’ncü Bölge Milletvekili Aday Adayı Hakan Berktaş “İnşallah Reisimizin vizyonuyla milletimizin hizmetkarı olma yolum açılırsa hem Sosyal Hizmetler alanındaki bilgi ve birikimlerimi, hem de MAKADER gibi sivil toplum kuruluşlarındaki tecrübelerimi meclise taşıyarak çok özgün projeleri hayata geçireceğim” açıklamasını yaptı.

SİYASET
17 Mart 2023 - 15:54
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Hakan Berktaş 14 Mayıst 2023 seçimlerinde Milletimin Hizmetkarı olmaya talibim
AK Parti İstanbul 3’ncü Bölge Milletvekili aday adayı, Malatya kökenli Sosyal Hizmet Uzmanı Hakan Berktaş, Türkiye’nin çok zorlu bir seçim sürecine girdiğini ifade ederek, “İnşallah bu seçimlerden de Cumhur ittifakı olarak yüzümüzün akıyla çıkarak sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkanlığa yine taşıyacağız. Reisimizin 21 yıldır ülkemizi imar ve ihya çalışmalarının önünün kesilmesine izin vermeyeceğiz. Türkiye bu zorlu seçim sürecinde “Yapanlar ve yıkmaya gelenler” olarak karşı karşıya geleceklerdir. Umuyorum ve inanıyorum ki, ferasetli ve basiretli Türk milleti, proje sahibi olanlarla, Anadolu’yu baştan başa yatırımlarla donatanlarla hiçbir projesi olmayanlar arasındaki farkı gözeterek sandıklara gidecek ve tamamen yıkmayı ve mevcut yatırımları bile durdurmayı vadeden zilleti getirmeye çalışanlara gerekli dersi verecektir. Aziz Türk milleti bu yol ayrımında memleketi şimdiden parsellemek için koltuk kavgası yapanların hangi niyetle hareket ettiğini bilmektedir” dedi.

İstanbul’da yaklaşık 500 bin Malatyalı olduğunu geçtiğimiz yıllarda TÜİK’in açıkladığına dikkat çeken Hakan Berktaş, “Bendeniz aynı zamanda MAKADER (Malatya Kalkınma Derneği) Genel Başkanlığını yürütmekteyim. MAKADER bünyesinde şimdiye kadar çok özgün ve özel projelere imza attık. Malatya’mızın kültür, sanat ve gastronomik değerleriyle ilgili farklı nitelikte çalışmalar yaptık. Malatya’mızın kayısısı, kömbesi, peyniri, turşusu, Malatya kebabının tanıtımı, pazarlanmasıyla ilgili yürüttüğümüz bu projelerimizde şehrimizdeki esnafımızdan destek aldık, omuz omuza verdiğimiz önemli bir sinerjiyi ortaya koyduk” diye konuştu.

Berktaş, Malatya’yı hem Türkiye hem dünyada ekonomik anlamda bir üst lige çıkaracak nitelikli proje olan MAKADER Malatyalılar Ticaret Merkezi projesini hayata geçirmek için çabalarını da hatırlatarak, “Bu projemiz yurdumuz ve dünyanın dört bir tarafına dağılmış Malatyalı hemşehrilerimizi  birbirinden haberdar ederek, yaptıkları işlerde birbirinin ticaretlerini destekleyerek, yeni iş imkanları ortaya çıkararak, işbirlikleri ve güç birlikleri oluşturarak ekonomik bağlantılar sağlamak, üretilen katma değeri artırmak adına atılan çok anlamlı bir adımdı. Biliyorsunuz Türkiye 6 Şubat’ta çok büyük bir felaket yaşadı. 11 ilde çok acı bir şekilde yaşanan felakette memleketim olan Malatya da bu afette çok büyük bir yıkıma uğradı. Malatya’daki esnaflarımız, işadamlarımız, iş yerlerimiz de bu yıkımla birlikte iş ve istihdam kaybına uğradı. Bu sebeple öncelikli olarak ivedilikle Malatya’nın imar ve ihya çalışmalarında çok nitelikli projeler üretilmesi gerektiğini düşünüyorum. MAKADER olarak ortaya koyduğumuz Malatyalılar Ticaret Merkezi projesinin, Malatya’nın imar ve ihya çalışmasında, ayağa kalkmasında, kapanan işyerlerinin ve fabrikaların açılmasında, çarkların işlemesinde çok önemli bir yeri olacağını düşünüyorum. İfade ettiğim gibi İstanbul’da bulunan Malatyalı sayısı 500 bine yakındır. Eğer layık görülürse meclis çatısı altında özellikle İstanbul ve Malatya eksenli işadamlarımızın, girişimcilerimizi bir netvorkte buluşturarak, ticaretlerini geliştirmelerini sağlamak, yaptıkları işlerde birbirinden haberdar olmayan hemşerilerimizi ekonomik platformlarda buluşturmak misyonunu hayata geçirmek adına çabalar sergileyeceğim. Ben İstanbul’da yaşasam da memleketim olan Malatya’yı unutmayan birisiyim. Gerek İstanbul’da gerekse dünyanın her köşesine dağılmış Malatyalı kardeşlerimin de şehrimizi sevdiğine yürekten inanıyorum. Bu çerçevede özellikle adayı olarak 3’ncü bölgedeki Malatyalı kardeşlerimin de hassaten bu noktada bu kardeşlerine desteklerini esirgemeyeceklerini inanıyorum” diye konuştu.

Berktaş, MAKADER adına bunun yanında Malatyalı olan Türk sinemasının usta ismi ve dünya sinemasına komedi alanında damga vurmuş Kemal Sunal adına da Malatya’da uluslararası ölçekte Kemal Sunal Komedi Sinema Festivali düzenleme noktasında da adımlar atmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Bununla ilgili çok önemli girişimlerimiz oldu. Eğer layık görülür de Meclis çatısı altında olabilirsem, Türk sinemasının gülen yüzü Kemal Sunal adına düzenlemek istediğimiz bu projemizi hayata geçirmek adına her türlü çalışmayı yapacağım. Bu projemizi belki İstanbul’da belki de Malatya’da hayata geçirebilirsek, Türk sinemasının gülen yüzü Kemal Sunal’a olan vefa borcumuzu da ödeyeceğimize yürekten inanıyorum. Biz sanatın ve sanatçının birleştiricilik ruhunu bilerek hareket etmek zorundayız. MAKADER olarak Malatya’da faaliyet gösteren veya Malatyalı olan sanatçılarımız için tanıtım çalışmaları da gerçekleştirdik. Malatya’mızda “İz Bırakmak İsteyen” genç yazarlarımıza yol gösterecek nitelikte editörlük, redaktörlük ve yayıncılarla buluşma noktasında da çok nitelikli şekilde girişimlerimiz oldu. İnşallah Reisimizin vizyonuyla milletimizin hizmetkarı olma yolum açılırsa hem Sosyal Hizmetler alanındaki bilgi ve birikimlerimi, hem de MAKADER gibi sivil toplum kuruluşlarındaki tecrübelerimi meclise taşıyarak çok özgün projeleri hayata geçireceğim” açıklamasını yaptı.

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Çok Okunan Haberler
MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Sarısoy: “Bizim Sevdamız Küçükçekmece, Ülkücülük ve Vatandır”
MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Sarısoy: “Bizim Sevdamız...
MHP İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ'A KÜÇÜKÇEKMECE'DE COŞKULU KARŞILAMA
MHP İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ'A KÜÇÜKÇEKMECE'DE COŞKULU...
Küçükçekmece'de Kültür Şöleni: Kastamonu Günleri Kapılarını Açtı
Küçükçekmece'de Kültür Şöleni: Kastamonu Günleri Kapılarını...
MHP İstanbul İl Başkanı Volkan Yılmaz:
MHP İstanbul İl Başkanı Volkan Yılmaz: "İstanbul'la Buluşacağız,...
Gün İçerisinde Değişen Ruh Halinize Yön Verebilirsiniz
Gün İçerisinde Değişen Ruh Halinize Yön Verebilirsiniz
Trakya Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu'ndan Görkemli Organizasyon
Trakya Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu'ndan Görkemli Organizasyon
KÜÇÜKÇEKMECE GÖL KENARINDA YENİ LEZZET VE HUZUR ADRESİ: SAMSA LAND KAPILARINI AÇTI
KÜÇÜKÇEKMECE GÖL KENARINDA YENİ LEZZET VE HUZUR ADRESİ: SAMSA LAND...
Avrupa Parlamentosu Google'a Veda Etti: Yeni Tercih Qwant
Avrupa Parlamentosu Google'a Veda Etti: Yeni Tercih Qwant
"Bir Damla Sen Ol, Bir Hayat Devam Etsin" Kampanyasına Küçükçekmece'den...
Sosyal Medya ve Akademik Rekabet Çocukların Ruh Sağlığını Tehdit Ediyor
Sosyal Medya ve Akademik Rekabet Çocukların Ruh Sağlığını Tehdit...
Av.Mesut Yıldırım:
Av.Mesut Yıldırım: "Volkan Yılmaz ile Başarılı Bir Dönem Yaşayacağız"
Yaz Aylarında Ağız ve Diş Sağlığını Korumak İçin Bu Hatalardan Kaçının
Yaz Aylarında Ağız ve Diş Sağlığını Korumak İçin Bu Hatalardan...
İlginizi Çekebilir
CHP'li Jale Nur Süllü'ye Emekli Eyleminde Protesto! Tepkiler Üzerine Alanı Terk Etti
CHP'li Jale Nur Süllü'ye Emekli Eyleminde Protesto! Tepkiler Üzerine...
MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Öztepe Bıçaklı Kavgayı Ayırırken Yaralandı
MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Öztepe Bıçaklı Kavgayı Ayırırken...
Cevdet Yılmaz: Deniz Emniyeti ve Güvenliğinde Tavizsiz Duruşumuzu Sürdürüyoruz
Cevdet Yılmaz: Deniz Emniyeti ve Güvenliğinde Tavizsiz Duruşumuzu...
Hakan Fidan'dan CAATSA ve Türkiye-ABD İlişkileri Mesajı:
Hakan Fidan'dan CAATSA ve Türkiye-ABD İlişkileri Mesajı: "Erdoğan...
CHP’de Yeni Parti İddiası: 24 Temmuz 2026 Tarihi Gündemde
CHP’de Yeni Parti İddiası: 24 Temmuz 2026 Tarihi Gündemde
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP’ye Tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP’ye Tepki
Özgür Özel’den Kritik Toplantı: Parti Stratejisi Değerlendirildi
Özgür Özel’den Kritik Toplantı: Parti Stratejisi Değerlendirildi
Kuzey Marmara Otoyolu’nda Kritik Aşama: Yüzde 80 Tamamlandı
Kuzey Marmara Otoyolu’nda Kritik Aşama: Yüzde 80 Tamamlandı
Siyasetin Nabzı Sokakta: MHP Kadın Kolları İstanbul’u İlçe İlçe Geziyor
Siyasetin Nabzı Sokakta: MHP Kadın Kolları İstanbul’u İlçe İlçe...
AK Parti Milletvekili Aday Adayı RECEP BIYIK Kimdir?
AK Parti Milletvekili Aday Adayı RECEP BIYIK Kimdir?

Ana Sayfa
DÜNYA
GÜNDEM
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
OTOMOBİL
MEDYA
EKONOMİ
İSLAM
SPOR
MAGAZİN
TEKNOLOJİ
KÜLTÜR-SANAT
ACI GERCEKLER
ANADOLU
BİYOGRAFİ
EMLAK
AİLE ve YAŞAM
BELEDİYELER
RÖPORTAJ
YEMEK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Rss
  • İletişim
  • İhbar Hattı
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

hicrethaber com Sitemizde bulunan yazı , Video, Fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim

">