MEDYA
11 Ocak 2023 - 18:42
EKEV Vakfı:10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Gazetecilerle buluştu
Fatih'te bulunan Erzincan Kültür Merkezi (EKM) Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen ''10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ''programına;Erzincanlı Gazeteciler Birliği (ERGAB) ağırladı.
MEDYA
11 Ocak 2023 - 18:42
Fatih'te bulunan Erzincan Kültür Merkezi (EKM) Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen programa; EKEV Başkanı Sadık Ağca, ERSİAD Başkanı Saim Bahadır, ERSİAD Yüksek Divan Kurulu Başkanı Gülbey Sezgin, ERGAB Başkanı Sedat Sevim, EKEV Mütevelli Heyet Üyeleri. ERSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve ERGAB Üyeleri katıldı.
Konuşmaların ardından, ERGAB Başkanı Sedat Sevim tarafından EKEV Başkanı Sadık Ağca’ya EKEV'in yaptığı faaliyet ve etkinlik haberlerinin yer aldığı Özel Baskılı Gazete Klişesi takdim edildi.ERSİAD Başkanı Saim Bahadır ve ERSİAD Yüksek Divan Kurulu Başkanı Gülbey Sezgin de konuşmalarında, gazetecilerin vatandaşları bilgilendirme adına önemli bir iş yaptıklarını ve ERGAB’ın önemli bir misyon üstlendiğini belirterek, gazetecilerin gününü kutladılar.(EKEV ) Erzincan Kültür Eğitim Vakıf Başkanı Sadık Ağca yaptığı konuşmada, gazetecilerin günü'nü kutlayarak, “Toplumun tarafsız, hızlı ve doğru bilgilendirilmesi adına önemli bir görevi yerine getiren, bu işe emek ve gönül veren yerel ve ulusal tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.EKEV Vakıf Başkanı Sadık Ağca "Sizler çok önemli bir görevi ifa etmektesiniz. EKEV olarak yaptığımız hemen her etkinliğe katılarak, faaliyetlerimizi hemşehrilerimize ulaştırıyorsunuz. Bizlerin sesi, nefesi gözü, kulağı oluyorsunuz. Sizlerin üzerimizde çok haklarınız var, haklarınızı helal ediniz" dedi.Erzincanlı gazetecilerin bir çatı altında toplanmasını çok önemsediğini ifade eden Başkan Sadık Ağca,"Erzincanlı gazetecileri bir çatı altında buluşturan ERGAB'ın kurulması ilimiz adına önemli bir kazınımdır. Başkan Sedat Sevim kardeşimi ve arkadaşlarını bu güzel oluşumu gerçekleştirdikleri için tebrik ediyorum" dedi.
Gazeteciler adına konuşan Erzincanlı Gazeteciler Birliği (ERGAB) Başkanı Sedat Sevim de,
EKEV yönetimiyle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek,
"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bizleri unutmayarak,
burada ağırlayan Vakıf Başkanımız Sayın Sadık Ağca başta olmak üzere tüm yöneticilere ve Dernek Başkanlarına şukranlarımızı sunuyoruz ''dedi HABER:HİCRETHABER/MEHMET ELÇİ


EKEV yönetimiyle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek,
"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bizleri unutmayarak,
burada ağırlayan Vakıf Başkanımız Sayın Sadık Ağca başta olmak üzere tüm yöneticilere ve Dernek Başkanlarına şukranlarımızı sunuyoruz ''dedi HABER:HİCRETHABER/MEHMET ELÇİ