• İletişim
  • İhbar Hattı
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ara
  • DÜNYA
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • OTOMOBİL
  • MEDYA
  • EKONOMİ
  • İSLAM
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • KÜLTÜR-SANAT
  • ACI GERCEKLER ANADOLU BİYOGRAFİ EMLAK AİLE ve YAŞAM BELEDİYELER RÖPORTAJ YEMEK
  • Ara
Yeşilay Küçükçekmece Şube Başkanlığına Atanan Hacı Ali Ekinci Kimdir?
Yeşilay Küçükçekmece Şube Başkanlığına Atanan Hacı Ali Ekinci Kimdir?
 AK Parti İlçe Başkanı Emin Kaan Kaya'dan Küçükçekmece İçin Yeni Projeler.
 AK Parti İlçe Başkanı Emin Kaan Kaya'dan Küçükçekmece İçin Yeni Projeler.
Küçükçekmece'de Merakla Beklenen Atama Gerçekleşti: Yeşilay'ın Yeni Başkanı Belli Oldu.
Küçükçekmece'de Merakla Beklenen Atama Gerçekleşti: Yeşilay'ın Yeni Başkanı Belli Oldu.
Ensar Vakfı Küçükçekmece'de Okuma Yazma Kursu Mezuniyet Coşkusu
Ensar Vakfı Küçükçekmece'de Okuma Yazma Kursu Mezuniyet Coşkusu
"Maarifin Kalbinde Ramazan" Etkinliklerinde Başarı Taçlandı: Küçükçekmece'de Örnek Okullar Ödüllendirildi
Venezuela'da Çifte Deprem Felaketi: 39 Saniye Arayla Gelen Sarsıntılar Can Aldı
Venezuela'da Çifte Deprem Felaketi: 39 Saniye Arayla Gelen Sarsıntılar Can Aldı
Kitaptan Çizgi Filme Uzanan Yolculuk: Muhukids Yayında
Kitaptan Çizgi Filme Uzanan Yolculuk: Muhukids Yayında
KAS-DER Dernek Başkanı Satı Külfetoğlu'ndan Önemli Açıklama:
KAS-DER Dernek Başkanı Satı Külfetoğlu'ndan Önemli Açıklama: "Kültürel Birliktelik Güçlendi"
Telefoncuya Silahlı Baskın: Çetin Muko Hayatını Kaybetti
Telefoncuya Silahlı Baskın: Çetin Muko Hayatını Kaybetti
MHP'li vekil Kamil Aydın'dan Nihat Doğan'a 'Meclis'ten Seslendi:
MHP'li vekil Kamil Aydın'dan Nihat Doğan'a 'Meclis'ten Seslendi: "Söz Kantardır, İnsanı Tartar"
Parti Değişikliği Sonrası Polemik: Koç ve Yavaş Karşı Karşıya
Parti Değişikliği Sonrası Polemik: Koç ve Yavaş Karşı Karşıya
Gündem Yaratan Ziyaret Sonrası Başkan Çebi'den Açık Mesaj,
Gündem Yaratan Ziyaret Sonrası Başkan Çebi'den Açık Mesaj,"Görüşmede Uygurlar Gündeme Gelmedi"
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Biz işkence görürken o ABD'de dans ediyordu
GÜNDEM
Yayınlanma: 27 Kasım 2019 - 10:24

Biz işkence görürken o ABD'de dans ediyordu

GÜNDEM
27 Kasım 2019 - 10:24
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
 Biz işkence görürken o ABD'de dans ediyordu
Veryansın TV yazarı Nihat Genç, "İmamoğlu’nun bir dansçısı eksikti" başlıklı yazısında Ekrem İmamoğlu'na sert eleştirilerde bulundu.
Dansçı Zeynep Tanbay, İBB'ye profesyonel danışmanlık hizmeti vermeye başlamasına Nihat Genç, çok sert tepki gösterdi.
İşte Genç'in o yazısı:
Dünkü gün Twitter ve Ekşi Sözlük’te Zeynep Tanbay İBB’ye danışmanlık hizmeti karşılığı bir makbuz yayınlandı ve gün boyu İBB’den bir yalanlama gelmedi.
Sessiz kalırsan, bu işler böyle başlar, bir danışmanlık iki danışmanlık, üç, bakmışsınız ki sessiz sedasız FETÖ’nün dansçıları belediyelerde baş köşelerde ağırlanıp nemalanıyor. Ve her şeyin (kimlere ) güzel olduğu ortaya çıkıyor!
Zeynep Tanbay’ı gençler bilmez, hatırlatmak da fayda var, 2010’lu yıllarda Balyoz sürecinde ortalığı inleten yetmez ama evetçi koronun önde gideni.
Yetmez ama evetçi ekibin dansçı başı. Ufuk Uras’ın eşi. Taraf gazetesi destekçisi. FETÖ’nün Aksiyon Dergisi’ne röportaj veren. Etnik milliyetçi. Hendek olaylarında PKK yanlısı yüzlerce twitin sahibi. ‘Solcular AKP’yi eleştiriyor bu yüzden solculuğu bırakıyorum’ diyen. Velhasıl, YETMEZ AMA EVET ANAYASI’NA aktivistliğiyle imzalarıyla dans videolarıyla amansız destek veren meşhur mu meşhur süzme entel neo-liberal ZEYNEP TANBAY. Şimdi memleket için bu faydalı hizmetleri karşılığı İmamoğlu’nun İBB’sine danışmanlık hizmeti vermeye başlamış.
"Biz işkence görürken o ABD'de dans ediyordu"
Zeynep Tanbay’ın o yıllardaki şöhreti az buz değil, sadece ODA TV’de Zeynep Tanbay’ı eleştiren alaya alan yüzlerce haber yorum var. Soner Yalçın’ın Bedri Baykam’ın Oray Eğin’in nicesinin Zeynep Tanbay’ı acımasızca eleştirdiği yanlış mı hatırlıyorum yazılarını hatırlıyorum. Hatta çok ilginç bir anı yazısı da hatırlıyorum: 12 Eylül darbesinde yanında çalışan bir kızcağız hapse tıkılıp işkenceler görür ama Zeynep Tanbay Amerika’ya kaçar, yazının konusu şu: ‘Biz işkence görürken o Amerikalar’da dans ediyordu’.
Hatta, ‘Hrant’ın öldürülmesi soykırımdır’ diyen Zeynep Tanbay.
Hrant’ın öldürülmesi evet bence de soykırımdır, şimdi, bugün katilleri ortaya çıktığına göre hem Agos Gazetesi hem Zeynep Tanbay bu soykırıma karşı bir kaç laf etmeyecek mi?
Bir de Nevşin Mengü yazısı var, Balyozcular yargılanırken bu yetmez ama evetçiler ‘şerefsiz medy’a diye duruşmayı izleyen gazetecilere saldırıp o günlerde muhabir olan Nevşin Mengü’ye hakaret ediyorlar.
Ama asıl şöhreti ‘yetmez ama evet’e yani FETÖ’ye destek için iki dakikalık dans klibi çekmişti. Klibin içinde şu sözleri unutmak mümkün mü: ‘Nefret, Kemalist darbeciler yargılansın..’
Dans dediğimiz de tayt giyip kollarını kaldırıp bir o yana bir bu yana niyeyse koşuyor.
'Kahraman' artık yolculuğunda yalnız değil
İmamoğlu projesinin(?) bu kadar erken vakit faş olması bizi de çok korkutur. Çünkü proje meşrebi gereği daha sinsi daha alttan gizli çalışır. Bu kadar kör gözüne parmak göstere göstere FETÖ destekçilerinin belediyede iş ilişkisine girmesi FETÖ’cülere gün doğuyor, demektir.
Bizler boşuna bunlar artık bir daha insan içine çıkamaz bu FETÖ destekçileri soluğu ilk fırsatta yurt dışında alırlar diye umuyorduk ki, bakar mısınız, kimlerle dans etmeye başladı, artık Kahramanımız Yolculuğunda yalnız değil
Bu türlerin bir de Lale (Mansur) modeli vardır, Cihangir’in adını entel dantele çıkartan bunlardır.
Muharrem İnce Yalova’da basın toplantısı yapıyor anında Habertürk TV’de Ufuk Uras toplantıyı yorumluyor, Muharrem İnce’ye ağır mesnetsiz ithamlarla saldırıp demediğini bırakmadı.
Biz de ekran başında mal bu kadar ortada iken bu sol liberaller hangi cüretle olup biteni bu kadar rahatlıkla manipüle edebiliyorlar, deyip kahırlanıyoruz. Tıpkı FETÖ ve Taraf gazetesi günleri gibi, meğer sevgili eşi Zeynep Tanbay, İmamoğlu’yla iş ilişkisine girmiş. Bu sol liberaller bu ağır eleştirilerde sütre gerisindeki İmamoğlu’nu koruyorlar. Saraya kim gitti davasında ODA TV’ye de iyi bakın Tuncay Özkan’ı Kılıçdaroğlu’nu koruyor.
ODA TV neden susuyor?
Takipteyiz. Zeynep Tanbay hakkında bugüne kadar otuz kırk elli üstünde karşı yazı yorum analiz yapan ODA TV FETÖ PKK destekçisi bu entel dansçının bu iş ilişkisine neden susuyor?
Geçmişte yazdığı yazılar yaptığı haberleri dikkate alırsak ODA TV’nin İmamoğlu-Zeynep Tanbay iş ilişkisine mal bulmuş mağribi gibi balıklama atlaması lazımdı, ama, hayır. ODA TV, bugün dün amansızca eleştirdiği Ufuk Uras çizgisine çoktan gelmiş, işte Zeynep Tanbay haberine ‘sessiz’.
Bu FETÖ destekçisi dansçılar niye dans edip durdular ve sonunda işte İmamoğlu gibi başkanlar tarafından ödüllendirilsin nemalandırılsın diye. FETÖ PKK destekçileri için bu iş ilişkileri zafer günüdür, memlekete hayırlı olsun.
Sormak lazım iyiyi kötüyü artık ayırt edemeyen dün küfrettiklerine bugün sessiz kalan bu hallere ODA TV’yi kim getirdi? İmamoğlu’nu dengeli ve şartlı destekleyelim, yarın da eleştirecek gücümüz onurumuz yanımıza kalsın, dedik, dinletemedik. Bu körlükler muhalefetin aşkını azmini tahrip eder, iktidar karşısında halsiz kalırsın. Çünkü adama ‘sen nesin?’ derler.
Cüzdana para girer erdem girmez. Muhalefet bir propaganda merkezi kurup cüzdanlı insanları başına geçirmek hiç değil, Kanal Türk’ü Akın İpek’e satan Tuncay Özkan’a kim güvenebilir, kitleleri boşuna bu boş adamların peşinden sürüklüyorsunuz?
İnsanları tıpış tıpış sandığa gitmeye zorlamak köle düzeni değil mi?
Muhalefet önce kendi zihnindeki zincirlerden kurtulmalı, CHP çoktandır muhalefet yıkıcı, muhalefet kırıcı değil mi? İmamoğlu’nu desteklemek değil kayıtsız şartsız peşin peşin desteklemek muhalefete itibar kaybetdirmedi mi? İşte şimdi Saraya o gitti bu gitti diye bu şaibeli isimler tüm ülkeye rezil olmadı mı?
Bir ülkenin egemenlik haklarının devredilmezliği gibi iç siyasette de muhalefetlik hakkı bir kaç cüzdanlıya devredilemez, yoksa, o bir kaç kişi, çete olur, arkası karanlık olur, FETÖ destekçilerine kapıları ağzına kadar açar ve yerinde zınk diye kalır elin kolun bağlanır hiç bir şey yapamazsın, işte bugün olduğu gibi kitleleri çaresizlikle başbaşa bırakırsın.
FETÖ dansçısına iş veren bir belediyeye güvenilir mi, FETÖ ve PKK destekçisi bu isimlerin nemalanması ağırlanması muhaliflere ‘korku’ vermez mi? Tüm ülkede bir hayalet elin devrede olduğu endişesi yaratmaz mı?
Görüyoruz ki ODA TV artık dostu düşmanı tanıyamaz hale geldi, çünkü ölümüne İmamoğlu desteği ODA TV’yi felç etti.
Felç (inme) geçiren hastalarda yüz körlüğü oluşur, tıbbı adı, prosopognazi.
Yedi-sekiz yıl önce onlarca amansız haberini yapıp manşete çektiği Zeynep Tanbay’ı ODA TV bugün neden tanıyamaz hale geldi, çünkü felç geçirdi.
Felç geçiren bir çok hasta insan hayvan koyun yüzlerini tanıyamaz hale gelir, bu test bilimsel bir gerçekliktir, felç geçiren hastalar koyun yüzlerini insan yüzlerini tanıyabilsin diye şöyle tedavi ederler:
Hastanın etrafındaki her koyun ve her insana çok sevimli birer isim takarlar. Şöyle, canısı, aşkım, tatlım, gül tatlısı, badem şekerim gibi.
Sevimli isimler takıldıktan sonra felç hastaları koyunlarını ve etrafındaki insanları ayırt etmeyi öğreniyor.
Zaten en baştan ‘her şey güzel olacak’ gibi tatlı sevimli bir isim takılmıştı, şimdi, onlarca yıl ağır eleştirilerde bulunduğunuz Zeynep Tanbay’a ‘canısı, tatlısı, İmamoğlu’nun bir tanesi’ gibi sevimli bir isim takar, yeni açılımcı siyasetinizin eski düşman yeni dostlarınızın yüzlerini gayet iyi ayırt etmeyi öğrenebilirsiniz.
Kestirme yollar
Kardeşlerim, sosyal-psikoloji deneyleri göstermiştir ki insanlar kitleler ‘kestirme’ yolu pek sever! Mesela, Artvin’de bir cep telefonu yarı fiyatına ve bir saatte gidebilirsiniz, derseniz, kalkar Artvin’e dahi giderler. Ancak yan mahallede cep telefonu çok daha ucuz deyin ve ama yolu yok, arka mahalleden dolaşacaksınız, derseniz, yolun kestirmesi olmadığı için insanlara zahmetli gelir üşenir.
Tahminlerde de kestirmeyi severler, dürüst temiz ahlaklı olalım derseniz, insanlar bu yolu çok müşkül çok yorucu bulur, yol çok uzar, ancak, şu adamın arkasına geçelim, derseniz, yol kısalır ve bu kestirmeyi kitleler pek sever.
Kestirme yoldan gitmek yazarların işi olsaydı yazarlığı bırakıp hepimiz reklam danışmanlarının basın danışmanlarının arkasından sürüklenirdik. Bazılarımız kısa kestirme yol’un kurbanı olup helak oldular.
Tabii uzun yol kısa yol bu sizin neyi çok sevdiğinize de bağlı, parayı serveti makamları seviyorsanız, kestirme yolları da pek seversiniz, reklam ve basın danışmanları kısa ve çok karlı yolu gösterip aklınızı başınızdan alır.
Ve tabii, asıl mesele, neyi seviyorsunuz, cüzdanı mı sarayı mı, yoksa, aradığınız başka bir şey mi?
Bir vakit ekranda anlatmıştım, padişahın kızı hasta olmuş ve ülkenin dört bir yanına ferman salıp doktorlar çağırmış, hiç biri iyileştirememiş. Ancak saraya bir fare gelir ve padişahın kızını iyileştirir.
Padişah kızının iyileştiğini görünce, fareye, ne istiyorsun söyle, ölünceye kadar sana hergün sofralar mı kurayım. Sana malikene mi yaptırayım? Sana ülkenin bir yarısını mı bağışlayayım? Sarayın ve ülkenin en güzel kızlarını mı vereyim?
Derken, mazgalın (kanalizasyon) deliğinden dişi bir fare burnunda bokuyla kafayı çıkartmış. Bizim farenin aklı başından gitmiş. Farenin gözleri parlamış, padişaha, ‘Hayır bağışladığın hiç bir şeyi istemiyorum. Ben (mazgal deliğindeki burnu boklu fareyi gösterip) şunu istiyorum’ der.
Padişah, şaşırmış, ama o burnu boklu bir fare!
Fare çıldırırcasına kendinden geçip bağırmış: bennnn onuunnnn burnundaki boku yerimmm yerimmm yerimmm.
Saraylarınız belediyeleriniz sofralarınız FETÖ PKK destekçisi dansçılarınız sizin olsun. (YeniAkit)
 
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Çok Okunan Haberler
MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Sarısoy: “Bizim Sevdamız Küçükçekmece, Ülkücülük ve Vatandır”
MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Sarısoy: “Bizim Sevdamız...
MHP İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ'A KÜÇÜKÇEKMECE'DE COŞKULU KARŞILAMA
MHP İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ'A KÜÇÜKÇEKMECE'DE COŞKULU...
Bahçelievler Siyavuşpaşa'da Camide Görevli İmama Saldırı: Mahalle Muhtarından Sert Tepki
Bahçelievler Siyavuşpaşa'da Camide Görevli İmama Saldırı: Mahalle...
İmamoğlu ve Özel Hakkında Şok İddia: “Yeni Parti Kuruluyor, İsmi Bile Belli”
İmamoğlu ve Özel Hakkında Şok İddia: “Yeni Parti Kuruluyor, İsmi...
Emeklilere Dev Zam İddiası! En Düşük Emekli Maaşı İçin 36 Bin TL İddiası
Emeklilere Dev Zam İddiası! En Düşük Emekli Maaşı İçin 36 Bin...
Küçükçekmece'de Kültür Şöleni: Kastamonu Günleri Kapılarını Açtı
Küçükçekmece'de Kültür Şöleni: Kastamonu Günleri Kapılarını...
MHP İstanbul İl Başkanı Volkan Yılmaz:
MHP İstanbul İl Başkanı Volkan Yılmaz: "İstanbul'la Buluşacağız,...
Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan’dan Bayram Tebriği
Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan’dan...
Fatih Sultan Mehmed'in Kararlılığı Tarihin Akışını Değiştirdi.29 Mayıs 1453: Çağ Açıp Çağ Kapatan Fetih Destanı
Fatih Sultan Mehmed'in Kararlılığı Tarihin Akışını Değiştirdi.29...
Gün İçerisinde Değişen Ruh Halinize Yön Verebilirsiniz
Gün İçerisinde Değişen Ruh Halinize Yön Verebilirsiniz
Aşırı Kırmızı Et Tüketimi Hangi Hastalıkları Tetikliyor?
Aşırı Kırmızı Et Tüketimi Hangi Hastalıkları Tetikliyor?
Aşırı Et Tüketimine Karşı En Önemli Destek: Su
Aşırı Et Tüketimine Karşı En Önemli Destek: Su
İlginizi Çekebilir
Yeşilay Küçükçekmece Şube Başkanlığına Atanan Hacı Ali Ekinci Kimdir?
Yeşilay Küçükçekmece Şube Başkanlığına Atanan Hacı Ali Ekinci...
Küçükçekmece'de Merakla Beklenen Atama Gerçekleşti: Yeşilay'ın Yeni Başkanı Belli Oldu.
Küçükçekmece'de Merakla Beklenen Atama Gerçekleşti: Yeşilay'ın...
MHP'li vekil Kamil Aydın'dan Nihat Doğan'a 'Meclis'ten Seslendi:
MHP'li vekil Kamil Aydın'dan Nihat Doğan'a 'Meclis'ten Seslendi: "Söz...
CHP'deki Kriz Derinleşiyor mu? Kılıçdaroğlu'ndan Dikkat Çeken Mesajlar
CHP'deki Kriz Derinleşiyor mu? Kılıçdaroğlu'ndan Dikkat Çeken Mesajlar
Küçükçekmece’de Gönülleri Buluşturan Hac Ziyareti
Küçükçekmece’de Gönülleri Buluşturan Hac Ziyareti
Erzurum Sevdalıları Aynı Sofrada Buluştu: Mehmet Özdek’in Öncülüğünde Erzurum’un Geleceği Masaya Yatırıldı
Erzurum Sevdalıları Aynı Sofrada Buluştu: Mehmet Özdek’in Öncülüğünde...
Küçükçekmece'de Çin Krizi! Uygurlar Belediye Önünde Ayakta
Küçükçekmece'de Çin Krizi! Uygurlar Belediye Önünde Ayakta
Uyuşturucu Tacirlerine Büyük Darbe! 45 İlde Eş Zamanlı Operasyon
Uyuşturucu Tacirlerine Büyük Darbe! 45 İlde Eş Zamanlı Operasyon
Türkiye'nin Konuştuğu Davada Yeni Gelişme: Gümüşel Serbest Bırakıldı
Türkiye'nin Konuştuğu Davada Yeni Gelişme: Gümüşel Serbest Bırakıldı...
STK'lar Suriyeliler ile ilgili yalanlara karşı birleşti
STK'lar Suriyeliler ile ilgili yalanlara karşı birleşti

Ana Sayfa
DÜNYA
GÜNDEM
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
OTOMOBİL
MEDYA
EKONOMİ
İSLAM
SPOR
MAGAZİN
TEKNOLOJİ
KÜLTÜR-SANAT
ACI GERCEKLER
ANADOLU
BİYOGRAFİ
EMLAK
AİLE ve YAŞAM
BELEDİYELER
RÖPORTAJ
YEMEK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Rss
  • İletişim
  • İhbar Hattı
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

hicrethaber com Sitemizde bulunan yazı , Video, Fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim

">