Anasayfa
  • Ara
  • DÜNYA
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • OTOMOBİL
  • MEDYA
  • EKONOMİ
  • EMLAK
  • İSLAM
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • KÜLTÜR-SANAT
  • ACI GERCEKLER TÜRKİYE BİYOGRAFİ AİLE ve YAŞAM BELEDİYELER RÖPORTAJ YEMEK
  • Ara
Kamuya Açık Alanı Kapattılar: Atakent Mahallesi'nde Vatandaş Yolunu Kullanamaz Hale Geldi
Kamuya Açık Alanı Kapattılar: Atakent Mahallesi'nde Vatandaş Yolunu Kullanamaz Hale Geldi
Küçükçekmece Kızılay'dan Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine Anlamlı İkram
Küçükçekmece Kızılay'dan Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine Anlamlı İkram
Küçükçekmece Belediyesi'nden Çocuklara Yaz Tatilinde Trafik Bilinci
Küçükçekmece Belediyesi'nden Çocuklara Yaz Tatilinde Trafik Bilinci
Bi İnsan Derneği'nden Muharrem Ayında Anlamlı Su İkramı
Bi İnsan Derneği'nden Muharrem Ayında Anlamlı Su İkramı
Küçükçekmece'de Mahalle Sakinlerini Rahatsız Eden Drone! Vatandaşlar Tepkili
Küçükçekmece'de Mahalle Sakinlerini Rahatsız Eden Drone! Vatandaşlar Tepkili
Küçükçekmece Belediyesi'nden Aşura İkramı
Küçükçekmece Belediyesi'nden Aşura İkramı
Sıcak havalarda hayvan sağlığını ve verimliliğini optimize etmenin yolu serin su temininden geçiyor
Sıcak havalarda hayvan sağlığını ve verimliliğini optimize etmenin yolu serin su temininden geçiyor
Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu’nu Ziyaret Etti
Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu’nu Ziyaret Etti
Prometeon, Türkiye’de İlk Kez Kendi Markasıyla Piyasada: Kocaeli Fabrikasından Global Büyüme
Prometeon, Türkiye’de İlk Kez Kendi Markasıyla Piyasada: Kocaeli Fabrikasından Global Büyüme
Müge Anlı ile Tatlı Sert’in Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında?
Müge Anlı ile Tatlı Sert’in Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında?
Yeşilçam Klasiği “Tokatçı” SHOW TV’de Ekranlarda! Kemal Sunal’dan Unutulmaz Bir Performans
Yeşilçam Klasiği “Tokatçı” SHOW TV’de Ekranlarda! Kemal Sunal’dan Unutulmaz Bir Performans
Rahmi Özkan Kimdir? Müge Anlı ile Tatlı Sert Programının Tecrübeli Avukatı Mercek Altında
Rahmi Özkan Kimdir? Müge Anlı ile Tatlı Sert Programının Tecrübeli Avukatı Mercek Altında
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı'ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
SİYASET
Yayınlanma: 19 Mart 2025 - 23:16

AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı'ndan Birlik ve Beraberlik İftarı

AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Manevi atmosferin hâkim olduğu programda, eski ilçe başkanları ve partililer bir araya geldi.kuran kerim Tilavetin ardından yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik vurgusu öne çıktı. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu pekiştirdiğine dikkat çeken konuşmacılar, teşkilatın geçmişten bugüne süregelen güçlü bağlarını vurguladı. Program, samimi sohbetler ve dualarla devam etti.

SİYASET
19 Mart 2025 - 23:16
TAKİP ETTAKİP ET
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı'ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
 

 

AK Parti Küçükçekmece’de Büyük Buluşma: Teşkilat İftarda Bir Araya Geldi

AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından Osmanlı Düğün Salonu’nda düzenlenen geniş katılımlı iftar programı, adeta bir vefa buluşmasına dönüştü. 2002 yılından bu yana partide görev almış kurucu üyeler, ilçe başkanları ve teşkilat mensuplarının eksiksiz katılımıyla gerçekleşen iftar, birlik ve beraberlik mesajlarıyla dikkat çekti.

Programa yoğun ilgi gösteren partililer, geçmişten bugüne AK Parti davasına emek vermiş isimlerle bir araya gelerek hatıraları tazeledi. İlçe teşkilatının önde gelen isimlerin  öncülük ettiği iftarda, partiye sahip çıkma vurgusuyla siyasi bir buluşmaya dönüştü.

Samimi bir atmosferde geçen iftar programında, teşkilat mensupları dayanışma içinde olduklarını bir kez daha gösterirken, partinin Küçükçekmece’deki güçlü bağlarının sürdüğünün altı çizildi. Programa katılanlar, AK Parti’nin Küçükçekmece’deki geleceği için kararlılık mesajları verdi.

Bu anlamlı gece, teşkilatın geçmişten bugüne süregelen bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Nejat Öztürk’ten Birlik ve Beraberlik Vurgusu

AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Nejat Öztürk, düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, partililere ve teşkilat mensuplarına seslendi. Programa, il ve ilçe yöneticileri, mahalle başkanları, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Öztürk, konuşmasında Ramazan ayının bereket ve huzur getirmesini dileyerek, özellikle Gazze’de zulüm altında yaşayan Filistinlilerin acısını paylaştıklarını ifade etti.

Partinin kuruluşundan bu yana AK Parti çatısı altında emek veren teşkilat mensuplarına teşekkür eden Öztürk, "Küçükçekmece teşkilatı olarak her zaman Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. Bunu herkesin bilmesini istiyorum" diyerek, partililere birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Konuşmasını, "Şimdiden Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Hepinize hayırlı iftarlar diliyorum, Allah’a emanet olun" sözleriyle tamamlayan Öztürk, teşkilatın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan desteğini vurguladı.

Gençlik Kolları Başkanı Ozan Bekir Yıldız’dan Teşekkür ve Birlik Mesajı

AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programında konuşan AK Parti Küçükçekmece Gençlik Kolları Başkanı Ozan Bekir Yıldız, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmasına selamlamayla başlayan Yıldız, il ve ilçe teşkilat mensuplarına, sivil toplum kuruluşlarına ve davetlilere katılımlarından dolayı şükranlarını sundu. Gençlerin her zaman teşkilatın önemli bir parçası olduğuna dikkat çeken Yıldız, "Birbirinden kıymetli başkanlarımızın konuşacağı yerde gençlere söz biraz az düşüyor. O yüzden hepinizi Allah'a emanet ediyorum ve tekrar hoş geldiniz diliyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Küçükçekmece Kadın Kolları Başkanı Saliha Karadayı Deniz’den Teşkilata Teşekkür Mesajı

AK Parti Küçükçekmece İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında konuşan Kadın Kolları Başkanı Saliha Karadayı Deniz, teşkilat mensuplarına ve davetlilere birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Karadayı Deniz, "Değerli başkanlarım, kıymetli teşkilat mensubu kardeşlerim, bu anlamlı ve güzel günde sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum" diyerek konuşmasına başladı. Geçmişten bugüne teşkilata emek verenlerle aynı sofrayı paylaşmanın önemine vurgu yapan Karadayı Deniz, desteklerinden dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.

Programın ilerleyen dakikalarında misafirlerin rahat edebilmesi için yan salonda da yer ayrıldığı belirtilirken, organizasyonun yoğun katılımla gerçekleştiği gözlendi.

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Burak Umur: “Küçükçekmece’de Daha Büyük İşler Başaracağız”

AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa iftarı, yoğun katılımla gerçekleşti. Programa katılan AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Burak Umur, yaptığı konuşmada teşkilat mensuplarına birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Umur, konuşmasına “AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığımızın vefa iftarına hoş geldiniz, şeref verdiniz” diyerek başladı. İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir’in selamlarını ileten Umur, Küçükçekmece teşkilatının çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve yeni dönemde daha büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını belirtti.“Yapılanların üstüne koyarak çok daha büyük işleri başaracağımıza inanıyoruz. İl Başkanlığımız olarak her zaman yanınızdayız” diyen Umur, teşkilatın birlik içinde daha güçlü bir yönetim sergileyeceğini vurguladı.

Konuşmasını, “Şimdiden Kadir Gecenizi ve yaklaşan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Hepinize Allah’a emanet ediyorum. Hayırlı akşamlar diliyorum” sözleriyle tamamlayan Umur, AK Parti teşkilatının Küçükçekmece’deki çalışmalarına tam destek verdiklerini ifade etti.

AK Parti Küçükçekmece Vefa İftarında Birlik ve Beraberlik Mesajı

AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa iftarında, partinin önceki dönem ilçe başkanları ve teşkilat mensupları bir araya geldi. Programda yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik vurgusu ön plandaydı.

Sami Şahin'den Birlik ve Beraberlik Vurgusu

AK Parti Küçükçekmece İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programında eski ilçe başkanlarından Sami Şahin, bir konuşma yaparak birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Şahin, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayarak, “Bu mübarek ay, bizlere kardeşlik duygularımızı pekiştirme fırsatı sunuyor. AK Parti ailesi olarak her zaman olduğu gibi bugün de birlik içinde hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

Şahin, organizasyonu düzenleyen ilçe teşkilatına teşekkür ederek, "Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ben de davet edildim, ben de katıldım. Tuttuğunuz oruçlar kabul olsun" dedi.

Ardından konuşan önceki dönem ilçe başkanlarından Avukat Recep Şencan, Ramazan ayının kardeşlik bağlarını güçlendirdiğini belirterek, "Rabbimiz birlik ve beraberliğimizi daim etsin. İnşallah dünya üzerindeki tüm Müslümanların çektiği sıkıntılar da son bulur" ifadelerini kullandı.

Recep Şencan: "Ramazan, Kardeşliğimizi ve Beraberliğimizi Pekiştiriyor"

 Şencan, “Bu mübarek ay, sadece oruç tutmakla sınırlı değil, aynı zamanda birbirimize kenetlenmek, dayanışmayı artırmak ve kardeşliğimizi pekiştirmek için büyük bir fırsattır. Küçükçekmece teşkilatımız, bu anlamda her zaman güçlü bir birliktelik sergilemiştir ve sergilemeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

Mustafa Korkut: "Dayanışma Ruhumuzu Güçlendirmeliyiz"

İftar programında söz alan bir diğer eski ilçe başkanı Mustafa Korkut da Ramazan ayının manevi atmosferine dikkat çekti. Korkut, “Bu güzel ay, bizlere yardımlaşmanın, dayanışmanın ve birlik olmanın önemini hatırlatıyor. Küçükçekmece teşkilatımızda geçmişten bugüne gelen birlik ruhunu daha da güçlendirmeliyiz” ifadelerini kullanan,

Korkut , "Gerçekten özlemişiz. Eski ve yeni tüm teşkilat mensuplarımızla bir araya gelmek büyük bir mutluluk" diyerek, özellikle Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekti. "Oruç açarken hocalarımız dua edin diyor. Rabbim İslam coğrafyasına birlik ve beraberlik versin" diye konuştu.

Programa katılan AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi İlker Gürbüz, Ramazan ayının sadece oruç tutmak değil, aynı zamanda dayanışma ve kardeşlik ayı olduğunu vurguladı. Gürbüz, organizasyonu düzenleyen teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, "Bu birliktelik, AK Parti’nin gücünü ve teşkilat ruhunu gösteriyor" dedi.

Program, eski ve yeni teşkilat mensuplarının bir araya geldiği, dayanışma ve vefa duygularının ön planda olduğu bir akşam olarak hafızalarda yer etti. Konuşmaların ardından misafirler birlikte iftar yaparak Ramazan’ın manevi atmosferini paylaştılar.

 

Reklam
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
CHP Bayrampaşa’da Deprem: Meclis Üyelerinden Toplu İstifa!
CHP Bayrampaşa’da Deprem: Meclis Üyelerinden Toplu İstifa!
Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu’nu Ziyaret Etti
Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu’nu Ziyaret Etti
Saadet Partisi'nden Üye Sayısında Büyük Artış: 2025'in İlk 6 Ayında 13.913 Yeni Üye
Saadet Partisi'nden Üye Sayısında Büyük Artış: 2025'in İlk 6 Ayında 13.913 Yeni Üye
BTP Lideri Hüseyin Baş'tan Dikkat Çeken Açıklamalar:
BTP Lideri Hüseyin Baş'tan Dikkat Çeken Açıklamalar: "En Düşük Emekli Aylığı 40 Bin Lira Olmalı"
Çok Okunan Haberler
İstanbul'da Derin Yapılanma Operasyonu: Başsavcı Gürlek'in Tespitleri Cunta Hazırlığını Gözler Önüne Serdi
İstanbul'da Derin Yapılanma Operasyonu: Başsavcı Gürlek'in Tespitleri...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında Soruşturma Başlatıldı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında Soruşturma Başlatıldı
Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Bambal İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcılığı'na Atandı
Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Bambal İstanbul İl...
Belediyelere Soruşturma Yağmuru: 176 İznin 59'u AK Parti, 58'i CHP'li İsimlere
Belediyelere Soruşturma Yağmuru: 176 İznin 59'u AK Parti, 58'i CHP'li...
Küçükçekmece Müftülüğü'nden Aşura Günü'nde Anlamlı Etkinlik:
Küçükçekmece Müftülüğü'nden Aşura Günü'nde Anlamlı Etkinlik:...
TOKKON’un Muharrem Ayı İftarında Birlik ve Dayanışma Mesajı Verildi
TOKKON’un Muharrem Ayı İftarında Birlik ve Dayanışma Mesajı Verildi
İstanbul Emniyeti'nde Geniş Çaplı Tayin: Mali Şube’ye Orhan Şen Atandı
İstanbul Emniyeti'nde Geniş Çaplı Tayin: Mali Şube’ye Orhan Şen...
CHP'li Üç Büyükşehir Belediye Başkanına Gözaltı: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Operasyon
CHP'li Üç Büyükşehir Belediye Başkanına Gözaltı: İstanbul Cumhuriyet...
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut Hayatını Kaybetti
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut Hayatını Kaybetti
Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi'nde İçki Şikayetlerine Müdahale: Kaymakamlık ve Emniyet Harekete Geçti
Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi'nde İçki Şikayetlerine Müdahale:...
Ayasofya Tabelasındaki “Cami” İbaresinin Kaldırılması Tartışma Yarattı: Tepkiler Büyüyor
Ayasofya Tabelasındaki “Cami” İbaresinin Kaldırılması Tartışma...
İlginizi Çekebilir
CHP Bayrampaşa’da Deprem: Meclis Üyelerinden Toplu İstifa!
CHP Bayrampaşa’da Deprem: Meclis Üyelerinden Toplu İstifa!
Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu’nu Ziyaret Etti
Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu’nu Ziyaret Etti
Saadet Partisi'nden Üye Sayısında Büyük Artış: 2025'in İlk 6 Ayında 13.913 Yeni Üye
Saadet Partisi'nden Üye Sayısında Büyük Artış: 2025'in İlk 6 Ayında...
BTP Lideri Hüseyin Baş'tan Dikkat Çeken Açıklamalar:
BTP Lideri Hüseyin Baş'tan Dikkat Çeken Açıklamalar: "En Düşük...
CHP’nin 81 İl Başkanından Ortak Açıklama
CHP’nin 81 İl Başkanından Ortak Açıklama
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan BRICS Zirvesi’nde Kritik Uyarı: “İsrail’in Saldırganlığı Küresel Sonuçlar Doğurur”
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan BRICS Zirvesi’nde Kritik Uyarı:...
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan Özgür Özel’e Sert Tepki: “Sokak Vesayetinin Dili”
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan Özgür Özel’e Sert Tepki:...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında Soruşturma Başlatıldı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında Soruşturma Başlatıldı
Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ’dan Hüseyin Baş’a Ziyaret
Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ’dan Hüseyin Baş’a Ziyaret
İstanbul'da, Gazze'ye destek için büyük araç konvoyu düzenlendi
İstanbul'da, Gazze'ye destek için büyük araç konvoyu düzenlendi

Ana Sayfa
DÜNYA
GÜNDEM
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
OTOMOBİL
MEDYA
EKONOMİ
EMLAK
İSLAM
SPOR
MAGAZİN
TEKNOLOJİ
KÜLTÜR-SANAT
ACI GERCEKLER
TÜRKİYE
BİYOGRAFİ
AİLE ve YAŞAM
BELEDİYELER
RÖPORTAJ
YEMEK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Karikatürler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Sitene Ekle
  • Rss
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

hicrethaber com Sitemizde bulunan yazı , Video, Fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

www.ibrshop.com

Yazılım: Tumeva Bilişim