• İletişim
  • İhbar Hattı
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ara
  • DÜNYA
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • OTOMOBİL
  • MEDYA
  • EKONOMİ
  • İSLAM
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • KÜLTÜR-SANAT
  • ACI GERCEKLER ANADOLU BİYOGRAFİ EMLAK AİLE ve YAŞAM BELEDİYELER RÖPORTAJ YEMEK
  • Ara
Gazze Dostu İspanya Dünya Şampiyonu Oldu! Tarihi Zafer Dünyada Yankı Uyandırdı
Gazze Dostu İspanya Dünya Şampiyonu Oldu! Tarihi Zafer Dünyada Yankı Uyandırdı
Haftalık Zam Düzeni, Fahiş Kiralar ve Sessiz Çığlık: Bu Gidişata Kim
Haftalık Zam Düzeni, Fahiş Kiralar ve Sessiz Çığlık: Bu Gidişata Kim "Dur" Diyecek?
Suriye'de Uluslararası Şam Tekstil Fuarı Kapılarını Açtı: 25 Ülkeden 300 Şirket Katıldı
Suriye'de Uluslararası Şam Tekstil Fuarı Kapılarını Açtı: 25 Ülkeden 300 Şirket Katıldı
ABD-İran Savaşında Yeni Eşik! Kritik Altyapılar Hedefte, Bölgesel Kriz Endişesi Büyüyor
ABD-İran Savaşında Yeni Eşik! Kritik Altyapılar Hedefte, Bölgesel Kriz Endişesi Büyüyor
ABD-İran Gerilimi Tırmanıyor! Yeni Askeri Plan Masada, İran'dan Peş Peşe Misilleme Saldırıları
ABD-İran Gerilimi Tırmanıyor! Yeni Askeri Plan Masada, İran'dan Peş Peşe Misilleme Saldırıları
Türkiye Minikler Tekvando Şampiyonası Sinop'ta Tamamlandı: 67 İlden 1200 Sporcu Madalya İçin Mücadele Etti
Türkiye Minikler Tekvando Şampiyonası Sinop'ta Tamamlandı: 67 İlden 1200 Sporcu Madalya İçin Mücadele Etti
Milli Para Bisikletçilerden Tarihi Başarı! Avrupa Kupası'nda İlk Madalyalar Geldi
Milli Para Bisikletçilerden Tarihi Başarı! Avrupa Kupası'nda İlk Madalyalar Geldi
Sivasspor'da Benjamin Kimpioka Dönemi Sona Erdi! Sözleşme Karşılıklı Anlaşmayla Feshedildi
Sivasspor'da Benjamin Kimpioka Dönemi Sona Erdi! Sözleşme Karşılıklı Anlaşmayla Feshedildi
Kuveyt Ekibi Al Arabi SC Yeni Sezon Hazırlıkları İçin Erzurum'da Kampa Girdi
Kuveyt Ekibi Al Arabi SC Yeni Sezon Hazırlıkları İçin Erzurum'da Kampa Girdi
Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nda Yeni Dönem: Teknik Direktörlük Görevine Didem Karagenç Getirildi
Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nda Yeni Dönem: Teknik Direktörlük Görevine Didem Karagenç Getirildi
Amed Sportif Faaliyetler Erzurum Kampını Tamamladı! Yeni Durak Burdur
Amed Sportif Faaliyetler Erzurum Kampını Tamamladı! Yeni Durak Burdur
Trabzonspor Kadın Futbol Takımı'ndan Milli Transfer: Benan Altıntaş Resmen Bordo-Mavili
Trabzonspor Kadın Futbol Takımı'ndan Milli Transfer: Benan Altıntaş Resmen Bordo-Mavili
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Feyzullah Çürük Güven Yeniledi (VİDEOLU)
SİYASET
Yayınlanma: 02 Mart 2020 - 07:24

Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Feyzullah Çürük Güven Yeniledi (VİDEOLU)

Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanlığı 7.Olağan Kongresi Sefaköy Kültür Merkezi’nde düzenlendi.kongreye birçok Saadet Partili ilçe başkanları katıldı.programa da vatandaşların ilgisi oldukça yoğundu.

SİYASET
02 Mart 2020 - 07:24
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İdlib Şehitlerimize ve Tüm Şehitlerimize allah tan rahmet diliyorum.
Konuşmasına İdlib şehitlerini anarak başlayan Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Feyzullah Çürük, “Kongremizin Küçükçekmece’miz, İstanbul’umuz, Türkiye’miz ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.İyiliğin, adaletin, güzelliğin tesisi için gece gündüz çalışan,Başları dik, yürekleri mümbit, Küçükçekmecemizin güzel insanları Milli Görüş Davasına inanan, kader birliği yaptığımız teşkilat mensubu kardeşlerim ile çalışmalarımızı yürütürken ;iyinin, güzelin, faydalının, doğrunun ve Hakkın hakim olması için gayret gösterdik.Ve biz; İslamiyetin , kimliklerimizdeki din hanesindeki boşluğu dolduran bir anlayışı yerine, yaşandığın da tüm İnsanlığa hayat veren bir din olduğunun bilinmesini istedik.
2020/03/2020-03-02-23-17-38.jpg


 *Biz; kendi insanımızın adeta köleleştirilip başkalarının ve devletin yardımına muhtaç hale getirilmesi yerine, alın teri döküp, helal kazanç sağlayarak emeğinin karşılığını alabileceği bir işi olsun istedik.
 *Biz; bu vatanda yaşayan herkesin doğuştan kazanılmış haklarının kendilerine verilmesinin bir lütuf olmadığını, devletin asli görevinin olduğunu bilinmesini istedik.
*Biz; Camide saf olan Müslümanların, camiden çıktıktan sonra da Hak ve Hakikat mücadelesinde tek vücut olmasını istedik.
*Biz; doğruların "bana göre" diye başlandığı, neticede kişiye göre değil, Kuran ve Sünnete göre doğru olup olmadığının değerlendirilmesi gerektiğinin bilinmesini istedik.
 *Biz; İmam Hatiplerin sadece sayılarının çoğalması değil, Yetişen İmam Hatip Neslinin gerçek manada Şuurlu ve Önder bir nesil olmasını istedik.
 *Biz; başörtüsü ve onun için verilen mücadelenin, sadece tesettür modacıları için bir finans kaynağı olmaması gerektiğini, Allah'ın bir emrinin olduğunu ve buna göre davranılmasını istedik.
*Biz; her insanın hata yapabileceğini dolayısıyla şahısları değerlendirirken ölçümüzün Kur'an ve Sünnet olması gerektiğini, onların isim, makam ve mevkilerine göre değerlendirilmesi yerine Kur'an ve Sünnete uygunluğu ile değerlendirilmesini istedik.
 *Biz; Alimlerin hiç bir dünyalık makam, mevki, güç ve servet karşılığında Hak ve Adaletten ayrılmadan;
Kuran ve Sünnet ışığında Hakkı beyan etmeleri ve bu mücadele içerisinde herkese Adaletle davranması gerektiğinin bilinmesini istedik.
*Biz; dünya üzerindeki bütün Müslümanların
Siyonizmin bir oyunu olan
"Böl, Parçala ve Yut" tuzağına düşmeden
"Bir vücudun azaları gibi " Ümmet Şuurunda olmasını istedik.
*Biz; son yıllarda alışıla geldiği gibi her Ramazan ve Mübarek günlerde Siyonistlerin Müslüman kanını döktüğünü görmek yerine, Tüm şer güçlere karşı İslam Birliğinin oluşturulması, İslam barış gücünün olmasını ve bütün bunlara anında müdahale ile ağız tadında Ramazanlar ve Bayramların yaşanılmasını istedik.
*Biz; Fethin sembolü olan Ayasofya'nın zincirlerinin kırılmasını ve yeniden Müslümanların hizmetine açılmasını, böylece Fatih Sultan Mehmet Han'ın bu konudaki lanetinden herkesin kurtulmasını istedik.
*Biz; Müslümanların Kuran ve Sünnet ışığında Hakkı Hak bilip Hakka bağlanan, Batılı batıl bilip batıldan kaçınan Sahabe kıvamında olmaları gerektiğini kurtuluşun ancak İslamı yaşamak, yaşatmak ve yaşatılması için mücadele edilmesinde olduğunun bilinmesini istedik.Biz kişiler üzerinden değil, ilkeler ve prensipler üzerinden siyaset yapıyoruz.Bizler İktidarı değil ,Bozulan düzeni değiştirmek için uğraşıyoruz.Yoksa sistem aynen devam ettikten sonra Yönetimden Ahmet gitmiş-Mehmet gelmiş,A Partisi gitmiş B partisi gelmiş bir anlamı olmaz.Biz kişilerin değil sistemin alternatifiyiz.

SAADET PARTİSİ’NİN İLKELERİ, PRENSİPLERİ BELLİDİR;

Biz;Kutuplaştırıcı değil, kucaklayıcı bir siyaset anlayışına sahibiz.
·       Ayrıştırıcı değil birleştirici ötekileştirici değil,uzlaşmacı bir anlayışa sahibiz.
·       Kuvveti değil Hakkı Üstün Tutar,
·       Menfaati Değil Hizmeti Esas alırız.
Biz: Planlı ve Programlı Çalışırız
·       İşi Ehline Veririz.
·       Kapımızı herkese açık tutar, partizanlık yapmayız.
·       Emanete İhanet Etmeyiz
·       Çalmayız çaldırmayız
·       Kanmayız kandırmayız.
5Y’YE ASLA İZİN VERMEYECEK, 5A’DAN DA ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ.  Bizim yönetimimizde;
·       YOLSUZLUĞA
·       YANDAŞLIĞA,
·       YALAKALIĞA,
·       YASAĞA
·       YAĞMAYA

İzin verilmeyecek.Garip gurebanın hakkını yetim hakkı korur gibi koruyacağız. İhalelerde şeffaf, denetlemede son derece titiz olacağız.Çevremizde yalakaların öbekleşmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Farklı fikir ve düşüncelere itibar edecek, hoşumuza gideni değil hoşumuza gitmese de doğru olanı yapacağız.
Çevrenin, tarihin, sahillerin ve yeşil alanların talan edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz

ŞU 5A’DAN DA ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ

·       AKIL; Akıl bir işin sonunu görmektir. Akıl ile hareket edeceğiz. ALLAH cc nasip ederse Küçükçekmece’yi tek akıl ile değil ortak akıl ile yöneteceğiz.
·       ADALET: Suçlu olan kızımız Fatıma’da olsa adaletten asla taviz vermeyeceğiz. Arkası olanı görmezden gelen anlayışa son vereceğiz.
·       AHLAK: Ahlak bir toplumun mayasıdır. Ahlak ve maneviyat olmadan da bir ülke kalkınamaz. Yönetimde, siyasette ahlakı hâkim kılacağız.
·       ADANMIŞLIK
·       ASALET
Bu son ikisini anlatmaya gerek yok.Adanmışlık ve Asalet nedir görmek isteyen işte bu salona baksın.Çünkü bu salonda; Hiçbir makam, hiçbir menfaat beklemeden, bu ülke için gecesini gündüzüne katan adanmış yürekler var.Bütün haksızlıklara, bütün imkânsızlıklara, bütün engellere rağmen asaletinden ve duruşundan taviz vermeyenler var.Şartlar ne olursa olsun bu salonda yolundan dönmeyenler var.
Bütün bu anlattıklarımın  gerçekleşmesinin bir hayal olmadığını, Türkiye'mizde bu mücadeleyi 1969 da Bağımsızlar hareketi ile Merhum Mücahid Prof.Dr.Erbakan Hocamızın başlattığını,Milli Görüşün son Partisinin Saadet Partisi olduğunu,Bu düşünceye sahip her kesin, hiç bir gücün ve algı yönetiminin etkisi altında kalmadan Saadet Partisi saflarında yerini alıp bu mücadeleye omuz vermeleri gerektiğinin bilinmesini istedik.
Çürük konuşmasını sonunda;
Davamızın kurucusu Cennet mekan Erbakan hocamız ve ahirete irtihal etmiş olan kıymetli dava Büyüklerimizi rahmetle anıyorum.Yeni dönem de bu zor yolda bizimle yürüyecek olan  kardeşlerimize kongremize icabet eden değerli milletvekilimize ve siz kıymetli  misafirlerimize  teşekkür ediyorum''dedi. Programda konuşan Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, “Ülke olarak İdlib’de yaşanan elim verici olaydan dolayı büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Şehit olan 34 askerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum. Bize ana sütü gibi helal bir davayı miras bırakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Yaşanan son olaylar Erbakan hocamızın işaret ettiği hususlarda ne kadar haklı olduğunu, bu işlerin kahramanlık nutuklarıyla atmakla çözülemeyeceğini bir kez daha göstermiştir. Bir gün ABD ile diğer gün Rusya ile yapılan iş birliklerinin İslam coğrafyasına huzur getirmediğini hep birlikte görüyoruz. Marifet ABD ve Rusya ile iş tutmak değil, marifet dönem başkanı olduğumuz D-8’leri acilen çalıştırmaktır.” diye konuştu.

Saadet Partililerin Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan’ı her zamankinden çok anlaması gerektiğini ifade eden Karaduman, “Herkes birtakım cümlelerle onu andı, ama onun söylediklerini anlama kabiliyeti göstermediler. Onlar sadece Erbakan Hocamızı anarken bize onu anlamak vazifesi düşmüştür. Ortadoğu’yu dizayn etmek isteyen güçlere karşı ortaya koyduğu Yeni Bir Dünya vizyonuna sahip çıkmalıyız. Medyayı, finans sektörünü ve hatta ülkelerin kontrolünü elinde tutan 5 aileden dünyayı kurtaramadığımız sürece insanlığı huzura kavuşturmamız asla mümkün olmayacaktır. Hocamız dört partisini bu sömürü düzenine boyun eğmediği için kurban vermiştir. 28 Şubat’ın gerçekleşmesinin tek sebebi budur. Erbakan Hocamızın mücadelesi adi olan bu düzenin yerine adil bir düzen kurmaktı.” şeklinde konuştu.

Bugün her zamankinden fazla Milli Görüşe ihtiyaç olduğunu dile getiren Karaduman, “Ülkenin hamasete kurban gittiği bu günlerde sağduyuya, akla, izana yani Saadet Partisi’ne ihtiyacı vardır. Dün Irak’ı yerle bir edenler bugün Suriye’yi yerle bir ederek Türkiye’yi kolay lokma haline getirmek istiyorlar. Namlusu İsrail’e dönmeyen her silah İsrail’e hizmet ediyor demektir. Bizim ayağa kalkmaya bu yanlış gidişata karşı insanları uyarmaya ihtiyacımız var. Amerikancı olan faizci düzenin bekçisi olan her zihniyetten bizim bu ülkeyi bütün partilerden el birliği ile kurtarma mecburiyetimiz var. Eğer iktidara gelemezsek, bu iktidara karşı hınç, kin ve öfke ile dolmuş birlileri gelirse bu ülkeye iyilik gelmez. Bizim ne yapıp edip iktidara gelmemiz gerekmektedir.” diye konuştu.



 
2020/03/2020-03-02-23-17-07.jpg
2020/03/2020-03-02-23-17-14.jpg
2020/03/2020-03-02-23-17-18.jpg
2020/03/2020-03-02-23-17-21.jpg
2020/03/2020-03-02-23-17-25.jpg
2020/03/2020-03-02-23-17-28.jpg
2020/03/2020-03-02-23-17-31.jpg
2020/03/2020-03-02-23-17-34.jpg
2020/03/2020-03-02-23-17-38.jpg
# . saadet partisi konya milletvekili abdulkadir karaduman# sabah saatlerinde İstanbul İl başkanlığı aylık divan toplantısı’na daha sonra saadet partisi küçükçekmece İlçe başkanlığı 7. olağan kongresi ve saadet partisi başakşehir İlçe başkanlığı 4. olağan ko
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Çok Okunan Haberler
Yeniden Refah Partisi Küçükçekmece'de Geniş Katılımlı Ziyaret Programlar Gerçeklleştirdi.
Yeniden Refah Partisi Küçükçekmece'de Geniş Katılımlı Ziyaret...
Çocuklara Moral ve Hediye: Ülkü Ocakları Karne Gününde Sahadaydı
Çocuklara Moral ve Hediye: Ülkü Ocakları Karne Gününde Sahadaydı...
A Milli Takım Dünya Kupası'na Veda Etti! Paraguay Engelini Aşamadık
A Milli Takım Dünya Kupası'na Veda Etti! Paraguay Engelini Aşamadık...
Aşırı sıcaklar beyin fonksiyonlarını etkiliyor!
Aşırı sıcaklar beyin fonksiyonlarını etkiliyor!
Yazın en sevilen 6 meyvesi sağlığa da katkı sağlıyor
Yazın en sevilen 6 meyvesi sağlığa da katkı sağlıyor
Küf Solunum Sağlığını Sessizce Etkileyebiliyor
Küf Solunum Sağlığını Sessizce Etkileyebiliyor
Sultanbeyli'de Yeniden Refah Depremi! İlçe Başkanı ve Tüm Yönetim Toplu İstifa Etti
Sultanbeyli'de Yeniden Refah Depremi! İlçe Başkanı ve Tüm Yönetim...
Kadir İnanır’a Veda Töreninde Yoğunluk: Cami Avlusunda Kısa Süreli Hareketlilik
Kadir İnanır’a Veda Töreninde Yoğunluk: Cami Avlusunda Kısa Süreli...
Küçükçekmece'de Yılın Düğünü! Umut Develioğlu'nun Nikâhına Yoğun Katılım
Küçükçekmece'de Yılın Düğünü! Umut Develioğlu'nun Nikâhına...
Ensar Vakfı Küçükçekmece'de Okuma Yazma Kursu Mezuniyet Coşkusu
Ensar Vakfı Küçükçekmece'de Okuma Yazma Kursu Mezuniyet Coşkusu
Yeşilay Küçükçekmece Şube Başkanlığına Atanan Hacı Ali Ekinci Kimdir?
Yeşilay Küçükçekmece Şube Başkanlığına Atanan Hacı Ali Ekinci...
Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi’nde Yol Çalışması ve Trafik Tepkisi: Vatandaşlar Düzenleme Eksikliğine Dikkat Çekti
Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi’nde Yol Çalışması ve Trafik...
İlginizi Çekebilir
Depremzede Esnafın Vergi Mağduriyeti TBMM Gündeminde
Depremzede Esnafın Vergi Mağduriyeti TBMM Gündeminde
AK Parti Tunceli İl Başkanı Hakan Özer Görevinden İstifa Etti
AK Parti Tunceli İl Başkanı Hakan Özer Görevinden İstifa Etti
Bakan Mustafa Çiftçi:
Bakan Mustafa Çiftçi: "Sahipsiz Sokak Hayvanlarının Yüzde 92,35'i...
Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş'ı Ziyaret İçin Resmi Başvuru Yapacak
Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş'ı Ziyaret İçin Resmi Başvuru...
Bahçeli'den CAATSA, NATO ve Trump açıklaması!
Bahçeli'den CAATSA, NATO ve Trump açıklaması! "Ateşkes bitti" sözlerine...
CHP kulislerinde yeni parti iddiası! Özgür Özel cephesinde 22 Temmuz hareketliliği, İYİ Parti formülü gündemde
CHP kulislerinde yeni parti iddiası! Özgür Özel cephesinde 22 Temmuz...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde Mehter Takımı Eleştirilerine Yanıt:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde Mehter Takımı Eleştirilerine...
Milyonlarca Liralık Bağışa Rağmen Ahbap'ın Deprem Konutları Gündemde! Malatya'daki Projelerin Son Hali Tartışma Yarattı
Milyonlarca Liralık Bağışa Rağmen Ahbap'ın Deprem Konutları Gündemde!...
AK Parti Küçükçekmece'den İnanç Özgürlüğü Vurgusu:
AK Parti Küçükçekmece'den İnanç Özgürlüğü Vurgusu: "Dosdoğru...
Yeniden Refah Partisi Karatay Gençlik Kolları Basın Açıklaması yayınladı
Yeniden Refah Partisi Karatay Gençlik Kolları Basın Açıklaması yayınladı

Ana Sayfa
DÜNYA
GÜNDEM
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
OTOMOBİL
MEDYA
EKONOMİ
İSLAM
SPOR
MAGAZİN
TEKNOLOJİ
KÜLTÜR-SANAT
ACI GERCEKLER
ANADOLU
BİYOGRAFİ
EMLAK
AİLE ve YAŞAM
BELEDİYELER
RÖPORTAJ
YEMEK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Rss
  • İletişim
  • İhbar Hattı
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

hicrethaber com Sitemizde bulunan yazı , Video, Fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim

">