• İletişim
  • İhbar Hattı
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ara
  • DÜNYA
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • OTOMOBİL
  • MEDYA
  • EKONOMİ
  • İSLAM
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • KÜLTÜR-SANAT
  • ACI GERCEKLER ANADOLU BİYOGRAFİ EMLAK AİLE ve YAŞAM BELEDİYELER RÖPORTAJ YEMEK
  • Ara
Hizbullah Lideri Naim Kasım:
Hizbullah Lideri Naim Kasım: "Mutabakat Zaptı, ABD ve İsrail'in Yenilgisinin Resmi İlanıdır"
ABD, Deprem Sonrası Venezuela'ya Yaptırımları Geçici Olarak Gevşetti
ABD, Deprem Sonrası Venezuela'ya Yaptırımları Geçici Olarak Gevşetti
Yeşilay Küçükçekmece Şube Başkanlığına Atanan Hacı Ali Ekinci Kimdir?
Yeşilay Küçükçekmece Şube Başkanlığına Atanan Hacı Ali Ekinci Kimdir?
 AK Parti İlçe Başkanı Emin Kaan Kaya'dan Küçükçekmece İçin Yeni Projeler.
 AK Parti İlçe Başkanı Emin Kaan Kaya'dan Küçükçekmece İçin Yeni Projeler.
Küçükçekmece'de Merakla Beklenen Atama Gerçekleşti: Yeşilay'ın Yeni Başkanı Belli Oldu.
Küçükçekmece'de Merakla Beklenen Atama Gerçekleşti: Yeşilay'ın Yeni Başkanı Belli Oldu.
Ensar Vakfı Küçükçekmece'de Okuma Yazma Kursu Mezuniyet Coşkusu
Ensar Vakfı Küçükçekmece'de Okuma Yazma Kursu Mezuniyet Coşkusu
"Maarifin Kalbinde Ramazan" Etkinliklerinde Başarı Taçlandı: Küçükçekmece'de Örnek Okullar Ödüllendirildi
Venezuela'da Çifte Deprem Felaketi: 39 Saniye Arayla Gelen Sarsıntılar Can Aldı
Venezuela'da Çifte Deprem Felaketi: 39 Saniye Arayla Gelen Sarsıntılar Can Aldı
Kitaptan Çizgi Filme Uzanan Yolculuk: Muhukids Yayında
Kitaptan Çizgi Filme Uzanan Yolculuk: Muhukids Yayında
KAS-DER Dernek Başkanı Satı Külfetoğlu'ndan Önemli Açıklama:
KAS-DER Dernek Başkanı Satı Külfetoğlu'ndan Önemli Açıklama: "Kültürel Birliktelik Güçlendi"
Telefoncuya Silahlı Baskın: Çetin Muko Hayatını Kaybetti
Telefoncuya Silahlı Baskın: Çetin Muko Hayatını Kaybetti
MHP'li vekil Kamil Aydın'dan Nihat Doğan'a 'Meclis'ten Seslendi:
MHP'li vekil Kamil Aydın'dan Nihat Doğan'a 'Meclis'ten Seslendi: "Söz Kantardır, İnsanı Tartar"
  1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Kuveyt Türk'ten kanserli çocukların umudunu artıracak bağış!
EKONOMİ
Yayınlanma: 21 Mayıs 2019 - 21:22

Kuveyt Türk'ten kanserli çocukların umudunu artıracak bağış!

Türkiye’nin öncü katılım bankası Kuveyt Türk, son yedi yıldır 23 Nisan haftasında Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) yararına kampanya düzenliyor. Bir hafta boyunca yapılan her işlem için müşterileri adına KAÇUV’un 2. Aile Evi Projesi için 1 TL bağışlayan Kuveyt Türk, toplamda 691 bin TL’ye ulaştı.

EKONOMİ
21 Mayıs 2019 - 21:22
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kuveyt Türk’ten kanserli çocukların umudunu artıracak bağış!
 Bağış çeki, düzenlenen bir törenle Kuveyt Türk İK, Strateji ve Dijital Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir tarafından KAÇUV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Öncer’e takdim edildi. Bankanın yedi yıldaki toplam bağış miktarı 2 milyon 805 bin TL’ye yükseldi.
“Değerlerimizle büyüyoruz” söylemiyle toplumsal değerleri temel alan sosyal sorumluluk projelerine imza atan Kuveyt Türk, 2013 yılından bu yana 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) yararına kampanyalar düzenliyor. Kuveyt Türk’ün kampanya sonunda müşterileri adına yapacağı bu yılki bağış miktarı 691 bin TL’ye ulaştı. Bankanın son yedi yıldaki toplam bağış miktarı ise 2 milyon 805 bin TL’yi buldu.
Son iki yıldır KAÇUV’un 2. Aile Evi Projesi için “1’leri milyonlara ulaştıran umutla büyüyoruz” isimli bir kampanya sürdüren Kuveyt Türk, 2019 kampanyasının bağış çekini, düzenlenen bir törenle KAÇUV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Öncer’e takdim etti.

“1 TL’ler bir araya geldi, umuda dönüştü”

Kuveyt Türk İK, Strateji ve Dijital Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, törende yaptığı konuşmada, “Kuveyt Türk olarak KAÇUV’un çalışmalarını ve 2. Aile Evi Projesini çok kıymetli buluyor, elimizden geldiğince katkı sunmaya gayret ediyoruz. Kanserli çocuklarımızın ve fedakâr ailelerinin yanında olabilmek için her yıl 23 Nisan haftasında, diğer bir ifadeyle çocuklarımızın en neşeli olduğu günlerde, kanser tedavisi gören çocuklarımıza umut olabilmek için bağış kampanyası düzenliyoruz. Bu yıl da ‘1’leri milyonlara ulaştıran umutla büyüyoruz’ diyerek bir hafta boyunca, yapılan işlem adedi başına 1 TL’yi müşterilerimiz adına biriktirdik. Damlaya damlaya göl olur misali, o 1’ler bir araya geldi, umuda dönüştü. Bu sene 691 bin lira gibi rekor bir miktara ulaştı. Bu bağışı, bereketli Ramazan ayında takdim etmek bizi ayrıca sevindirdi. Kanserli çocuklarımızın umudunu, yaşam sevincini artıran KAÇUV’a desteğimizi bundan sonra da sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

“Değerlerimize sahip çıkan kurumların artmasını diliyoruz”

Türkiye’de her yıl 3 bin 500 çocuğa kanser teşhisi konulduğunu hatırlatan KAÇUV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Öncer ise “Çocukluk çağı kanserlerinde hızlı tanı ve tedavi çok önemli ancak özellikle İstanbul dışında yaşayan aileler bu süreçte büyük sıkıntılar çekebiliyor. KAÇUV olarak Aile Evi Projemiz ile çocuklarının tedavisi için şehir dışından İstanbul’a gelen ve maddi açıdan dezavantajlı durumda olan ailelere hem ücretsiz konaklama imkânı sunuyor hem de temel ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İlkini 2012 yılında açtığımız KAÇUV Aile Evi’nin ikincisini de bu yıl içinde açmayı planlıyoruz. Tüm bu süreçte gerek bağışlarıyla gerekse manevi destekleriyle yanımızda olan Kuveyt Türk’e ve değerli müşterilerine teşekkür ediyoruz. Altı yıldır kanserli çocuklarımıza ve ailelerine çok büyük katkı sağladılar, yedinci yılda da devam ediyorlar. Kuveyt Türk gibi değerlerimize sahip çıkan kurumların sayısının ve desteğinin artmasını diliyoruz” diye konuştu.

İkinci Aile Evi daha fazla aileye ve çocuğa umut olacak!

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın, İstanbul Valiliği’nin desteğiyle 2012 yılında hizmete sunduğu KAÇUV Aile Evi, kanserli çocuklarının tedavisi için İstanbul’a gelen ve maddi yönden dezavantajlı olan ailelerin ücretsiz şekilde konaklama, gıda, temizlik, sosyal alanlar, mutfak ve kısmi giyim ihtiyaçlarını karşılıyor. KAÇUV Aile Evi hem çocuklar hem de ebeveynleri için psikolojik destek hizmeti de vererek bu zorlu süreçte ailelerin yanında oluyor. Daha fazla çocuk ve aileye umut olmak amacıyla açılacak KAÇUV 2. Aile Evi’nin temeli geçen yıl Pendik’te atıldı. Merkezde, aynı anda 22 ailenin konaklayabileceği 22 oda yer alacak. Her katta dört aile odası ve en üst katta da büyük bir oyun odasının yer alacağı evin atölye alanı, sınıfları, bilişim odası ve psikolog odası da bulunacak. Merkezin 2019’un ikinci yarısında hizmete açılması bekleniyor.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Hakkında
Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. (Kuveyt Türk), 1989 yılında kurulmuştur. Seçkin finansal ürün ve hizmetlerini etkin bir biçimde tasarruf sahipleri ve yatırımcılarla buluşturan banka; müşteri odaklı yaklaşımı, teknoloji - inovasyon çalışmaları ve dijital dönüşüm yolunda attığı adımlar ile sektöründeki öncü konumunu sürdürmektedir. Altın bankacılığı alanında adım atan ilk katılım bankası olan Kuveyt Türk ayrıca, Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk banka sukuk işlemini gerçekleştirmiştir. Türkiye’de bir banka tarafından hayata geçirilen ilk Ar-Ge merkezini 2010 yılında kuran Kuveyt Türk, bugün Türkiye’de iki Ar-Ge merkezine sahip tek banka unvanına sahiptir. Ar-Ge merkezinde geliştirilen projeler arasında, video görüşme ile self servis işlemlerin bir arada yapılabildiği XTM gibi dünyada bir ilk olan projeler de yer almaktadır. Bugün itibarıyla Türkiye genelinde 417 şubesiyle hizmet veren Kuveyt Türk Katılım Bankası, yurt dışında ise Bahreyn şubesi ve Almanya’daki banka iştiraki KT Bank AG’yle faaliyetlerini sürdürmektedir. Operasyonel çalışmalarının yanı sıra toplumsal değerleri temel alarak ve kültürel varlıklara sahip çıkarak önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Kuveyt Türk, “Değerlerimizle büyüyoruz” yaklaşımı doğrultusunda birçok restorasyon projesi üstlenmiş, kitap ve belgesel gibi kalıcı eserler ortaya koymuştur.
2019/05/2019-05-21-21-25-27.jpg
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Çok Okunan Haberler
MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Sarısoy: “Bizim Sevdamız Küçükçekmece, Ülkücülük ve Vatandır”
MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Sarısoy: “Bizim Sevdamız...
MHP İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ'A KÜÇÜKÇEKMECE'DE COŞKULU KARŞILAMA
MHP İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ'A KÜÇÜKÇEKMECE'DE COŞKULU...
İmamoğlu ve Özel Hakkında Şok İddia: “Yeni Parti Kuruluyor, İsmi Bile Belli”
İmamoğlu ve Özel Hakkında Şok İddia: “Yeni Parti Kuruluyor, İsmi...
Emeklilere Dev Zam İddiası! En Düşük Emekli Maaşı İçin 36 Bin TL İddiası
Emeklilere Dev Zam İddiası! En Düşük Emekli Maaşı İçin 36 Bin...
Küçükçekmece'de Kültür Şöleni: Kastamonu Günleri Kapılarını Açtı
Küçükçekmece'de Kültür Şöleni: Kastamonu Günleri Kapılarını...
MHP İstanbul İl Başkanı Volkan Yılmaz:
MHP İstanbul İl Başkanı Volkan Yılmaz: "İstanbul'la Buluşacağız,...
Gün İçerisinde Değişen Ruh Halinize Yön Verebilirsiniz
Gün İçerisinde Değişen Ruh Halinize Yön Verebilirsiniz
Fatih Sultan Mehmed'in Kararlılığı Tarihin Akışını Değiştirdi.29 Mayıs 1453: Çağ Açıp Çağ Kapatan Fetih Destanı
Fatih Sultan Mehmed'in Kararlılığı Tarihin Akışını Değiştirdi.29...
Trakya Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu'ndan Görkemli Organizasyon
Trakya Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu'ndan Görkemli Organizasyon
KÜÇÜKÇEKMECE GÖL KENARINDA YENİ LEZZET VE HUZUR ADRESİ: SAMSA LAND KAPILARINI AÇTI
KÜÇÜKÇEKMECE GÖL KENARINDA YENİ LEZZET VE HUZUR ADRESİ: SAMSA LAND...
Avrupa Parlamentosu Google'a Veda Etti: Yeni Tercih Qwant
Avrupa Parlamentosu Google'a Veda Etti: Yeni Tercih Qwant
"Bir Damla Sen Ol, Bir Hayat Devam Etsin" Kampanyasına Küçükçekmece'den...
İlginizi Çekebilir
Kanal İstanbul'da Çalışmalar Hız Kesmeden Sürüyor: Köprü Ayakları Yükseliyor, Ulaşım Ağı Şekilleniyor
Kanal İstanbul'da Çalışmalar Hız Kesmeden Sürüyor: Köprü Ayakları...
Üç Barajda Rekor Kırıldı: Cengiz Enerji’den Enerji Üretiminde Büyük Atılım
Üç Barajda Rekor Kırıldı: Cengiz Enerji’den Enerji Üretiminde...
Sosyal Medyanın Gündemi: İstanbul Havalimanı'nda (427 TL) '8 Euro'luk 1 Dilim Baklava
Sosyal Medyanın Gündemi: İstanbul Havalimanı'nda (427 TL) '8 Euro'luk...
Sanayide Yeşil Dönüşüm İçin Devlet Destekleri Öne Çıkıyor
Sanayide Yeşil Dönüşüm İçin Devlet Destekleri Öne Çıkıyor
Emeklilere Dev Zam İddiası! En Düşük Emekli Maaşı İçin 36 Bin TL İddiası
Emeklilere Dev Zam İddiası! En Düşük Emekli Maaşı İçin 36 Bin...
Kurban Bayramı Öncesi Hayvan Pazarlarında Hareketlilik: Besiciler Son Günlerden Umutlu
Kurban Bayramı Öncesi Hayvan Pazarlarında Hareketlilik: Besiciler Son...
Kurban Bayramı'nda Köprü, Otoyol ve Toplu Ulaşım Ücretsiz
Kurban Bayramı'nda Köprü, Otoyol ve Toplu Ulaşım Ücretsiz
Milyonları İlgilendiren Vergi Yapılandırması Yasalaştı: 72 Aya Kadar Taksit İmkanı
Milyonları İlgilendiren Vergi Yapılandırması Yasalaştı: 72 Aya...
Türk çeliği ile demir ve demir dışı metalleri Avrupa’da güç kazandı
Türk çeliği ile demir ve demir dışı metalleri Avrupa’da güç...
İran borsada 67 dolardan petrol satacak
İran borsada 67 dolardan petrol satacak

Ana Sayfa
DÜNYA
GÜNDEM
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
OTOMOBİL
MEDYA
EKONOMİ
İSLAM
SPOR
MAGAZİN
TEKNOLOJİ
KÜLTÜR-SANAT
ACI GERCEKLER
ANADOLU
BİYOGRAFİ
EMLAK
AİLE ve YAŞAM
BELEDİYELER
RÖPORTAJ
YEMEK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Rss
  • İletişim
  • İhbar Hattı
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

hicrethaber com Sitemizde bulunan yazı , Video, Fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim

">