İstanbul temsilcisi İFA Spor, TFF Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta mücadele ederken, kulüp tesislerinde yapılan Genel Kurul büyük ilgi gördü. Divan Başkanlığına Mehmet Alçiçek, Katip Üyeliklere ise Cafer Dilekçi ve Abuzer Alçiçek’in oybirliğiyle seçildiği toplantı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından faaliyet raporu okunarak oylamaya sunuldu ve kabul edildi. Yönetim ve Denetleme Kurulu raporlarının okunmasının ardından mevcut yönetim kurulu ibra edildi.
Erdinç İlter, genel kurulda tek liste ile başkanlık için aday gösterildi ve oybirliği ile kulübün yeni başkanı olarak seçildi. İlter’in başkanlığı ile İFA Spor'da yeni bir dönemin başlayacağı vurgulanırken, yönetim kurulu da tamamen yenilendi. Yeni dönemde İlter’in yanı sıra, Asbaşkan Berkan Tar, Başkan Yardımcıları Adnan Aydeniz ve Sübhan Özkan, Genel Sekreter Göksel Gökçe ve diğer yönetim kurulu üyeleri kulübü yönetecek.
Yeni başkan Erdinç İlter ise yaptığı konuşmada, İFA Spor'un başarısı için önceki yönetimlere teşekkür ederken, hedeflerinin profesyonel lig olan 3. Lig’e çıkmak olduğunu belirtti. İlter, "Bu bir bayrak yarışı, biz de bayrağı devralıp daha ileriye taşımak için çalışacağız. Güçlü bir yönetim kurulu oluşturduk ve İFA Spor’u hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız," dedi.
Yeni yönetim, İFA Spor’un sportif başarılarını artırmak ve kulübü profesyonel lig seviyesine taşımak amacıyla kararlı adımlar atmaya hazır olduklarını ifade etti. Kulüp üyeleri, İFA Spor’un yeni başkanı ve yönetimine tam destek vererek başarı dileklerinde bulundu.


Birlik ve Başarı Mesajları
Toplantıda dilek ve temenniler kısmında söz alan eski başkanlardan Özcan Atam ve Aydın Aydeniz, yeni yönetime başarı dileklerini ilettiler. Eski başkan Özcan Atam, kulübün daha güçlü bir kadro ve yönetimle 3. Lig hedefine emin adımlarla ilerlemesi gerektiğini vurgularken, Aydın Aydeniz ise İFA Spor’un kendisi için büyük bir önem taşıdığını ve kulübün profesyonel lige çıkmasının zamanı geldiğini söyledi.

