Ataş, görev süresi boyunca Kayseri halkına ve Türkiye’ye hizmet etmek için büyük bir gayretle çalıştığını belirtti. Özellikle Kayseri’nin, İYİ Parti’ye ülke genelindeki oy ortalamasının üzerinde destek verdiğine dikkat çeken Ataş, iki genel ve iki yerel seçimde elde edilen başarıda bu desteğin önemine vurgu yaptı.
İstifasına dair açıklamasında Ataş, "Milletimizin bana verdiği temsil yetkisini en iyi şekilde kullanmak adına bu istifa kararını almam artık kaçınılmaz oldu. Ancak kalan sürem boyunca halkımızın menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğim," dedi. Ataş, istifasının bir ayrılık değil, millete hizmet etme yolunda yeni bir adım olduğunu belirtti.
Dursun Ataş, bundan sonraki süreçte de Türkiye’nin aydınlık geleceği için mücadele edeceğini, tek hedefinin ülkenin refahı ve milletin huzuru olduğunu vurgulayarak, istifası sonrası da ülke için çalışmaya devam edeceğini belirtti.
SİYASET
Yayınlanma: 06 Eylül 2024 - 22:44
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Sürpriz İstifasıyla Gündemde
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, sürpriz bir kararla partisinden istifa ettiğini açıkladı. Ataş, istifasının kırgınlık ya da eleştiriden kaynaklanmadığını, tam aksine millete daha verimli hizmet etme arzusundan doğduğunu ifade etti.
SİYASET
06 Eylül 2024 - 22:44
İlginizi Çekebilir