CHP GENEL MERKEZİ’NDEKİ GERİLİM İSTANBUL’A TAŞINDI
Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde yaşanan polis müdahalesi sonrası siyasi tansiyon yükselmeye devam ediyor. Genel merkeze yönelik sert müdahalenin ardından CHP teşkilatlarından peş peşe açıklamalar gelirken, İstanbul’dan dikkat çeken bir çağrı yapıldı.
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda vatandaşları İstanbul’da meydanlarda toplanmaya davet etti.
Son günlerde CHP’de yaşanan kriz, parti içi tartışmalar ve genel merkez önündeki olayların ardından yapılan bu çağrı siyasetin en sıcak gündem maddelerinden biri haline geldi.
“CHP HALKTIR, HALKIN DEDİĞİ OLUR”
Özgür Çelik paylaşımında demokrasi ve halk iradesi vurgusu yaptı. Çelik’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
“CHP HALKTIR, HALKIN DEDİĞİ OLUR. İstanbul üç bölgede meydanlarda!
Halkın iradesine, demokrasiye ve geleceğimize sahip çıkmak için meydanlardayız. Tüm halkımız davetlidir.”
Paylaşım kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, CHP tabanından çok sayıda destek mesajı geldi.
İSTANBUL’DA 3 AYRI TOPLANMA NOKTASI BELİRLENDİ
CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan çağrıda, vatandaşların İstanbul’da üç farklı bölgede bir araya geleceği duyuruldu.
Belirlenen toplanma alanları şu şekilde açıklandı:
- Kadıköy Boğa Heykeli
- Beyoğlu Şişhane Metrosu
- Bahçelievler CHP İlçe Başkanlığı
Toplanmaların 24 Mayıs 2026 Pazar günü saat 19.00’da gerçekleştirileceği belirtildi.































