BBP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Cem Özel, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Mücahit Gürdal ve ilçenin katılımı, etkinlikte bir araya gelerek bölgedeki kültürel zenginliklerini tanıma ve gençlikla buluşma fırsatı buldu.
HABER: HİCRETHABER / AHMET CEKİN
"Şanlıurfa'nın Kültürü ve Lezzetleri Tanıtılmalı"
Etkinlikte açıklamalarda bulunan BBP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Cem Özel, bu tür organizasyonların kültürel sunumu tanıtmak için önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekti. Özel, “Şanlıurfa'nın bu eşsiz lezzetlerini ve kültürel dokusunu İstanbul'da görmek bizi mutlu etti. Katkı sağlayanlara teşekkür ederiz” dedi.
Yoğun Katılım
Alperen Ocakları İlçe Başkanı Mücahit Gürdal da festivalin önemini vurgulayarak, yardımın büyük bir emekle hazırlandığını ve yoğun katılımın destek verici olduğunu belirtti. İlçe payıyla birlikte festival talimatı gezen BBP heyeti, çiğköfte ve kebap gibi yöresel tatları deneyimleyerek stant sahipleriyle sohbet etti.