Kura sonrası değerlendirmelerde bulunan Genel Sekreter Yasin Şahin, ligin zirvesini hedeflediklerini ve her zaman en iyisini yapmaya çalışacaklarını dile getirdi. Taraftarların desteğiyle bu sezonda da başarılar elde edeceklerine inandıklarını vurgulayan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'den yükselerek 3. Lig'e adım attık. Bu sezon da hedefimiz 2. Lig'e yükselmek. Güçlü bir kadro kurduk ve hazırlıklarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Rakiplerimiz zorlu olsa da biz her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle bu sezonda da başarılar elde edeceğimize inanıyoruz."
3. Grup'taki Rakiplerimiz:
- Çorlu Spor
- 52 Orduspor FK
- Alanya Kestelspor
- Aliağa Futbol A.Ş.
- Ayvalıkgücü Belediyespor
- Bayburt Özel İdare Spor
- Bursa Yıldırımspor
- Efeler 09 Spor
- Güneş Holding Çankaya SK
- Karabük İdmanyurdu
- Karatay Termal 1922 Konyaspor
- Osmaniyespor FK
- Pazarspor
- Viranşehir Belediyespor
- Yozgat Belediyesi Bozok Spor
Yoğun bir sezon bizleri bekliyor. Taraftarlarımızın desteğiyle 3. Lig'de zirveye oynayacak ve buradan 2. Lig'e yükselmek için mücadele edeceğiz.
Tüm taraftarlarımızı lige en iyi şekilde hazırlanmış ve motive olmuş bir takımla karşılamaya hazırız. Bu sezonda da bizlere destek olmaya devam edeceklerine inanıyoruz.