• İletişim
  • İhbar Hattı
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ara
  • DÜNYA
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • OTOMOBİL
  • MEDYA
  • EKONOMİ
  • İSLAM
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • KÜLTÜR-SANAT
  • ACI GERCEKLER ANADOLU BİYOGRAFİ EMLAK AİLE ve YAŞAM BELEDİYELER RÖPORTAJ YEMEK
  • Ara
İki Ozanın Kültür Çağrısı:
İki Ozanın Kültür Çağrısı: "Bize Destek Verin, Anadolu Türküleri Yaşamaya Devam Etsin"
Bursa'da Kan Donduran Cinayet! Komşusunu Öldürmeden Önce Selfie Çekti, Boğazını Kesti
Bursa'da Kan Donduran Cinayet! Komşusunu Öldürmeden Önce Selfie Çekti, Boğazını Kesti
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu'ndan Yeni Parti'ye Destek:
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu'ndan Yeni Parti'ye Destek: "Sizinleyiz Özgür Özel"
Adalet Bakanı Akın Gürlek:
Adalet Bakanı Akın Gürlek: "Asrın Felaketine Karşı Asrın Dayanışması Ortaya Konuldu"
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ayasofya'nın Dirilişi Mübarek Olsun" Ayasofya'nın Yeniden İbadete Açılışının 6. Yılı Kutlandı
İSKİ'nin Saatler Süren Su Kesintisi Küçükçekmece'yi Çileden Çıkardı! Verilen Saatler Tutmadı, Vatandaş Bir Gün Boyunca Mağdur Oldu
İSKİ'nin Saatler Süren Su Kesintisi Küçükçekmece'yi Çileden Çıkardı! Verilen Saatler Tutmadı, Vatandaş Bir Gün Boyunca Mağdur Oldu
Meclis'te Kartlar Yeniden Dağıtılıyor:
Meclis'te Kartlar Yeniden Dağıtılıyor: "Yeni Parti" Resmen Kuruldu!
CHP'de Tarihi Ayrılık! Özgür Özel ve 91 Milletvekili İstifa Etti, Yeni Parti Resmen Kuruluyor
CHP'de Tarihi Ayrılık! Özgür Özel ve 91 Milletvekili İstifa Etti, Yeni Parti Resmen Kuruluyor
Küçükçekmece'de Gözler Hem Siyasette Hem Belediyecilik Hizmetlerinde
Küçükçekmece'de Gözler Hem Siyasette Hem Belediyecilik Hizmetlerinde
Mil-Diyanet Genel Başkanı Celaleddin Gül’den Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Hüseyin Demirhan’a Ziyaret
Mil-Diyanet Genel Başkanı Celaleddin Gül’den Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Hüseyin Demirhan’a Ziyaret
Fatih Portakal ‘Ahbaplar Suç Örgütü’ Soruşturmasında İfade Verdi: “Daha Fazla Sorgulayabilirdik, İyi Niyetimiz Sömürüldü”
Fatih Portakal ‘Ahbaplar Suç Örgütü’ Soruşturmasında İfade Verdi: “Daha Fazla Sorgulayabilirdik, İyi Niyetimiz Sömürüldü”
Cemil Tugay’dan Ankara’da Kritik Ziyaret! Murat Kurum ile Kentsel Dönüşüm ve İzmir’in Geleceği Masaya Yatırıldı
Cemil Tugay’dan Ankara’da Kritik Ziyaret! Murat Kurum ile Kentsel Dönüşüm ve İzmir’in Geleceği Masaya Yatırıldı
  1. Haberler
  2. DÜNYA
  3. Hamas'tan bir günlük seferberlik çağrısı!
DÜNYA
Yayınlanma: 23 Ağustos 2024 - 22:48

Hamas'tan bir günlük seferberlik çağrısı!

Ateşkes görüşmelerinin bir sonraki turu için gözler Kahire'ye çevrildi. Arap medyası İsrail heyetinin Philadelphia Koridoru'nda BM gözlem misyonunun...

DÜNYA
23 Ağustos 2024 - 22:48
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Hamas'tan bir günlük seferberlik çağrısı!
12:00İsrailli bakanlar birbirine girdi

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Ulusal Güvenlik Bakanı aşırı sağcı Itamar Ben-Gvir'in "sorumsuz eylemlerinin" ülkesinin güvenliğini tehlikeye attığını belirtti.Gallant, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Ben-Gvir ile İsrail İç İstihbarat Teşkilatı Şin-Bet (Şabak) Başkanı Ronen Bar arasındaki tartışmaya dahil oldu.Ben-Gvir ile yaşanan tartışmada Bar'a destek veren Gallant, "Bakan Ben-Gvir’in İsrail devletinin ulusal güvenliğini tehlikeye atan ve ulus içinde iç bölünme yaratan sorumsuz eylemleri karşısında, Şin-Bet Başkanı ve Şin-Bet çalışanları görevlerini yerine getiriyor ve bu eylemlerin ağır sonuçları konusunda uyarıyor.” ifadelerini kullandı.

"Bana saldıracağına Hizbullah'a saldır"

Ben-Gvir de Gallant'ın paylaşımını yanıtlayarak, Savunma Bakanı'na yüklendi.Gallant'ın Lübnan'ı "taş devrine" çevirme sözü verdiğini ancak İsrail'in kuzeyinin "taş devrine döndüğünü" ileri süren Ben-Gvir, "X platformundan bana saldıracağına Lübnan'daki Hizbullah'a saldırı başlat." yorumunda bulundu.İsrail basınında çıkan haberlerde, Şin-Bet Başkanı Bar'ın Başbakan Binyamin Netanyahu'ya bir mektup yazarak, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin, Filistinlilere ve mülklerine yönelik saldırıları nedeniyle "ulusal güvenliğin çökeceği" uyarısında bulunduğu belirtilmişti.Bar'ın mektubunda ayrıca işgal altındaki Doğu Kudüs'te yer alan Mescid-i Aksa'ya 13 Ağustos'ta düzenlediği baskın ve burada yaptığı açıklama nedeniyle Ben-Gvir'i eleştirdiği aktarılmıştı.

Bunun ardından Ben-Gvir'in Şin-Bet Başkanı'nın görevden alınmasını istediği haberlere yansımıştı.Ben-Gvir, 13 Ağustos'ta fanatik Yahudilerle Mescid-i Aksa'ya düzenlediği baskında, "Yahudilerin Mescid-i Aksa'da ibadet etmesi ve Yahudi egemenliği" konusunda büyük gelişme kaydettiklerini söylemişti.

 

11:43Hamas'tan bir günlük seferberlik çağrısı

Hamas'a bağlı El Aksa TV'nin bu sabah yayınladığı habere göre Hamas, Gazze halkını desteklemek için bir günlük seferberlik çağrısında bulundu. Haberde, “Hamas, dünyanın dört bir yanındaki insanları Cuma günü, Gazze ve Kudüs'ün savunulması ve kitlesel zafer günü olması için toplanmaya ve seferber olmaya çağırıyor” denildi.

 

11:18İsrail'in Han Yunus'ta bir araca düzenlediği saldırıda 4 Filistinli öldü

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde bir araca yönelik saldırısında 4 Filistinli hayatını kaybetti.Nasır Hastanesinden 'ya yapılan açıklamaya göre, İsrail ordusu, Han Yunus kentinde, insansız hava araçlarıyla () bir aracı hedef aldı. saldırısında 4 Filistinli yaşamını yitirdi.

08:46Chicago'daki Demokrat Parti Kongresinin son gününe Gazze yürüyüşü damga vurdu

Chicago'da pazartesi günü başlayan ve bugün sona eren Demokrat Parti Kongresi boyunca ABD'nin İsrail'e desteğini kesmesini talep eden grupların gösterileri devam etti.Kongrenin son gününde "Ulusal Filistin İçin Adalet Koalisyonu" çatısı altında kongrenin yapıldığı United Center'a yakın bir bölgede bulunan Union Park'ta buluşan binlerce gösterici, Filistin ve Gazze için sloganlar attı.

Polisin izin verdiği güzergah içerisinde yürüyüşlerini gerçekleştiren kalabalık grupta Amerikalı Araplar ve Müslümanlar, Siyonizm karşıtı Yahudi gruplar, kadın hakları savunucu dernekler ve çeşitli insan hakları örgütlerine mensup göstericiler yer aldı.Koalisyon sözcülerinin basın açıklaması esnasında bazı kişilerin provokasyon girişiminde bulunması üzerine kısa süreli gerginlik yaşandı.

Basın açıklamasının ardından gerçekleştirilen Gazze yürüyüşüne katılan binlerce kişi, pazartesi günü düzenlenen geniş katılımlı yürüyüşün ardından bir kez daha Biden yönetimine "İsrail's silah yardımı derhal kesilsin" çağrısını yaptı."Gazze'de hemen ateşkes", "Filistin'e özgürlük" ve "Soykırımı durdurun" şeklinde sloganlar atan göstericiler, ellerinde Joe Biden ile Kamala Harris'e Gazze konusunda net mesajlar gönderen pankartlar taşıdılar.

Pazartesi gününden itibaren her gün farklı yerlerde çeşitli gösteriler düzenleyen "Ulusal Filistin İçin Adalet Koalisyonu" ve "Chicago Filistin İçin Adalet Koalisyonu", Filistin konusunda hassasiyeti olan herkesin sesini Demokrat Parti'ye net bir şekilde gösterdiklerini vurguladı.

07:58Harris'ten Gazze mesajı

Demokrat Parti Kongresi’nde ABD başkan adaylığını resmen kabul eden Kamala Harris, Gazze’deki savaşı durdurmaya çalıştıklarını söyledi. "Gazze'deki savaşla ilgili olarak Başkan Biden ve ben gece gündüz çalışıyoruz. Çünkü şimdi bir rehine anlaşması ve ateşkes anlaşması yapmanın tam zamanı" diyen Harris, "Açık konuşmama izin verin. İsrail'in kendini savunma hakkını her zaman savunacağım ve İsrail'in kendini savunma kabiliyetine sahip olmasını sağlayacağım” ifadelerini kullandı. İsrail halkının 7 Ekim'de yaşananlarla bir daha karşılaşmaması gerektiğini ifade etti.

07:30Netanyahu inadından vazgeçmiyor

El-Araby El-Cedid gazetesinin haberine göre, Gazze ateşkesi görüşmeleri için Kahire'de bulunan İsrail heyeti, Philadelphia Koridoru'nda BM gözlem misyonunun görevlendirilmesine olanak tanıyan yeni bir öneri sundu. İsrail'in planına göre Refah Sınır Kapısı'nda Filistin Yönetimi'nin yanı sıra bir Avrupa Birliği misyonunun da bulunması hedefleniyor. Gazeteye göre İsrail askerlerinin sınırdan kademeli olarak çekileceğini belirtti.

Başbakanlık Basın Ofisinden, Netanyahu'nun Philadelphi Koridoru'na uluslararası güç konuşlandırılmasını gözden geçirdiği yönündeki habere ilişkin yazılı açıklama yapıldı.Söz konusu haberin "yalan" olduğu savunulan açıklamada, Netanyahu'nun İsrail ordusunun Philadelphi Koridoru'ndaki işgalinde ısrarcı olduğu ifade edildi.
 

İsrail ordusu, 6 Mayıs'ta Gazze'nin Mısır sınırında yer alan Refah bölgesine kara saldırı başlatarak Philadelphi Koridoru'nu işgal etmişti. Netanyahu, esir takası müzakereleri öncesi Philadelphi Koridoru'ndaki İsrail ordusunun işgalinin devam etmesini şart koşmuştu.

07:15İsrail'in Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerine düzenlediği saldırılarda 27 Filistinli hayatını kaybetti

Gazze'deki Sivil Savunma Birimi Sözcüsü Mahmud Basal, yaptığı yazılı açıklamada, dün sabah saatlerinden itibaren Gazze'nin çeşitli bölgelerine yapılan İsrail saldırıları hakkında bilgi verdi.Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Lahya kentine İsrail'in hava saldırısı düzenlediğini açıklayan Basal, saldırıda Filistinli Hammuda ailesinin evinin tamamen yıkıldığını bildirdi.

Basal, saldırı sonucunda aralarında çocuk ve kadınların olduğu 11 Filistinlinin yaşamını yitirdiğini kaydetti.İsrail'in Beyt Lahya'nın eş-Şeyma bölgesinde bulunan Kasım ailesinin evine de saldırı düzenlediği bilgisini veren Basal, olayda çok sayıda Filistinlinin yaralandığını aktardı.

Öte yandan, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'nın Tel ez-Zater bölgesinde, İsrail savaş uçakları Filistinli "Selman" ailesine ait evi bombalarken, saldırıda 1 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.Bölgeinin kuzeyinde, Gazze kentine bağlı Ez-Zeytun Mahallesi'ne düzenlenen saldırıda 1 Filistinlinin hayatını kaybettiği kaydedildi.

Gazze'nin orta kesimlerindeki Megazi Mülteci Kampı'nda İsrail ordusunun "Ed-Debaki" ailesine ait evi hedef alması sonucu ise 6 Filistinli hayatını kaybetti.Ayrıca, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'un doğusunda bulunan Beni Süheyle beldesinde "Ebu Şebab" ailesinin evine düzenlenen hava saldırısında 5 Filistinlinin öldüğü, çok sayıda Filistinlinin yaralandığı bildirildi.Han Yunus'taki Nasır Hastanesi'nden alınan bilgiye göre ise Abasan el-Kebira kasabasında İsrail güçlerinin Filistinlileri hedef alan saldırılarında biri çocuk 3 Filistinli vefat etti. Yaralılar Gazze Şeridi'ndeki hastanelere nakledildi.

06:45Rusya'dan ABD'ye eleştiri

Rusya Federasyonu'nun BM Daimi Temsilci Yardımcısı Polyansky, Rusya'nın BM Güvenlik Konseyi'ne, ABD tarafından önerilen ve Konsey tarafından onaylanan belge uygulanmadığı için Gazze Şeridi'ndeki ateşkesle ilgili yeni bir karar kabul etmeyi önerdi.

Dmitry Polyansky, "İsrail şimdi Gazze'de askeri varlık fikrini, Mısır ile geçiş ve Philadelphia koridoru üzerindeki kontrolleri de dahil olmak üzere, sürdürmekte ısrar ediyor. Anlaşmanın parametrelerinde böyle bir değişikliğin bölgedeki bazı ülkelerin şiddetle karşı çıktığı bir şey olduğunu da not ediyoruz." dedi.

"Orijinalinden farklı bir anlaşmayı zorlayarak kimin adına hareket ediyorsunuz?" diye soran Rus diplomat, ateşkes için Konsey'de, haziran ayında kararlaştırıldığı doğrultuda ilerleme kaydedilememesinden duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi. Polyansky, "Güvenlik Konseyi bu şekilde formüle edilen bir anlaşmayı asla onaylamadı." ifadesini kullandı.

Dmitry Polyansky, ABD'li meslektaşlarını, üzerinde anlaşılan ateşkes önergesinin İsrail lehine parametrelerini değiştirmekle suçladığı konuşmasında, "Amerikan tarafı bu değişikliklerin ne olduğunu açıklama zahmetine bile girmedi.” sözlerine yer verdi.İsrail'i Gazze Şeridi'ndeki insani yardımı engellemekle suçlayan Polyansky, İsrail ordusunun mevcut operasyonlarının "benzeri olmayan ve benzeri görülmemiş" düzeyde sivil ölüm ve yıkıma yol açtığını ve bunun "tam bir kanunsuzluk" olduğunu vurguladı.

 

06:30Gazze'de insanlık dışı görüntüler

Filistinli gazeteci Yunus Tiravi, X platformundaki hesabından bir İsrail askerinin Gazze'de kayda aldığı görüntülerin yer aldığı sosyal medyadaki paylaşımlarını yayımladı.Büyük çoğunluğu ocak ayında kayda alınan görüntülerde, çok sayıda İsrail askerinin Gazzeli bir sivile tünel girişi olduğu söylenen bir alanı eştirdiği görülüyor.Bir başka paylaşımda da İsrail ordusuna ait buldozerin Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'ta bir mezarlığı tahrip ettiği kameraya yansıyor.

İsrail askeri mezarların tahrip edildiği anları, "çünkü beni cenazeye davet etmediniz" notuyla paylaşarak alay ediyor.Görüntülerde, İsrail askerlerinin içerisinde yüzlerce tavuk olan bir çiftliği yıktığı da görülüyor.Buldozerin içinden çekildiği anlaşılan bir başka görüntüde, sokak köpeğinin bir Filistinlinin cesedini yediği anlar yer alıyor.

İsrailli askerinin sokak köpeğinin Filistinlinin cesedini yediği anlar için "köpek ne yapıyor" isimli şarkıyı arka plan olarak kullanması dikkati çekiyor.Görüntülerde, İsrail askerlerinin bir camiyi patlayıcılarla havaya uçurduğu, buldozerlerle Filistinlilere ait araçları parçaladığı anlar da yer alıyor.

 

06:10Han Yunus'a gece yarısı saldırı: Gece karanlığında yollara düştüler

muhabirinin aktardığına göre, İsrail ordusu Han Yunus'taki Aksa Üniversitesi bölgesinde boş bir araziye saldırı düzenledi.Bu saldırının ardından bölgede bulunan çok sayıda Filistinli bir kez daha göç etmek zorunda kaldı.Kadın ve çocukların çoğunlukta olduğu Filistinliler, gecenin karanlığında toprak bir yoldan bölgeden ayrılmaya çalıştı.Gece karanlığında yollara düşen Filistinlilerin çoğu taşıt olmaması nedeniyle yürümek zorunda kaldı.

Yaya olarak bölgeden ayrılmaya çalışan ebeveynlerin bebeklerini ve çocuklarını kucaklarında taşıdığı görüldü.Filistinli bir çocuğun market arabasının içine yerleştirdiği birkaç parça eşyayı toprak yolda taşımak için gösterdiği yoğun çaba kameralara yansıdı.İsrail'in saldırıları ve boşaltma emirleri nedeniyle Gazze'deki Filistinliler sürekli göç etmek zorunda kalıyor.

Canlı Anlatım Özetiİsrailli bakanlar birbirine girdiHamas'tan bir günlük seferberlik çağrısıİsrail'in Han Yunus'ta bir araca düzenlediği saldırıda 4 Filistinli öldüChicago'daki Demokrat Parti Kongresinin son gününe Gazze yürüyüşü damga vurduHarris'ten Gazze mesajıNetanyahu inadından vazgeçmiyorİsrail'in Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerine düzenlediği saldırılarda 27 Filistinli hayatını kaybettiRusya'dan ABD'ye eleştiriGazze'de insanlık dışı görüntülerHan Yunus'a gece yarısı saldırı: Gece karanlığında yollara düştüler

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Çok Okunan Haberler
Gazze Dostu İspanya Dünya Şampiyonu Oldu! Tarihi Zafer Dünyada Yankı Uyandırdı
Gazze Dostu İspanya Dünya Şampiyonu Oldu! Tarihi Zafer Dünyada Yankı...
Çocuklara Moral ve Hediye: Ülkü Ocakları Karne Gününde Sahadaydı
Çocuklara Moral ve Hediye: Ülkü Ocakları Karne Gününde Sahadaydı...
Aşırı sıcaklar beyin fonksiyonlarını etkiliyor!
Aşırı sıcaklar beyin fonksiyonlarını etkiliyor!
Yazın en sevilen 6 meyvesi sağlığa da katkı sağlıyor
Yazın en sevilen 6 meyvesi sağlığa da katkı sağlıyor
Sultanbeyli'de Yeniden Refah Depremi! İlçe Başkanı ve Tüm Yönetim Toplu İstifa Etti
Sultanbeyli'de Yeniden Refah Depremi! İlçe Başkanı ve Tüm Yönetim...
Küf Solunum Sağlığını Sessizce Etkileyebiliyor
Küf Solunum Sağlığını Sessizce Etkileyebiliyor
Kadir İnanır’a Veda Töreninde Yoğunluk: Cami Avlusunda Kısa Süreli Hareketlilik
Kadir İnanır’a Veda Töreninde Yoğunluk: Cami Avlusunda Kısa Süreli...
Küçükçekmece'de Yılın Düğünü! Umut Develioğlu'nun Nikâhına Yoğun Katılım
Küçükçekmece'de Yılın Düğünü! Umut Develioğlu'nun Nikâhına...
Ensar Vakfı Küçükçekmece'de Okuma Yazma Kursu Mezuniyet Coşkusu
Ensar Vakfı Küçükçekmece'de Okuma Yazma Kursu Mezuniyet Coşkusu
Yeşilay Küçükçekmece Şube Başkanlığına Atanan Hacı Ali Ekinci Kimdir?
Yeşilay Küçükçekmece Şube Başkanlığına Atanan Hacı Ali Ekinci...
Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi’nde Yol Çalışması ve Trafik Tepkisi: Vatandaşlar Düzenleme Eksikliğine Dikkat Çekti
Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi’nde Yol Çalışması ve Trafik...
Beslenmede Yeni Dönem: Zayıflama İğneleri, Yapay Zeka ve Kişiselleştirilmiş Sağlık
Beslenmede Yeni Dönem: Zayıflama İğneleri, Yapay Zeka ve Kişiselleştirilmiş...
İlginizi Çekebilir
İran'ın Saldırılarında 100 ABD Askeri Yaralandı İddiası! Pentagon'un Gerçekleri Gizlediği Öne Sürüldü
İran'ın Saldırılarında 100 ABD Askeri Yaralandı İddiası! Pentagon'un...
ABD Ordusundan Peş Peşe Acı Haber! Irak'ta 1 Asker Mühimmat Patlamasında Hayatını Kaybetti, Ürdün'deki Kayıp Asker İçin Ceset Kalıntıları Bulundu
ABD Ordusundan Peş Peşe Acı Haber! Irak'ta 1 Asker Mühimmat Patlamasında...
Trump'tan İran'a Sert Mesaj:
Trump'tan İran'a Sert Mesaj: "Anlamlı Adım Atana Kadar Görüşmeyeceğiz"...
İsrail Meclisi'nden Tartışmalı Medya Yasası! Basın Özgürlüğü Endişeleri Büyüyor
İsrail Meclisi'nden Tartışmalı Medya Yasası! Basın Özgürlüğü...
İran'dan Kuveyt'teki Kritik Petrol Tesisine Füze Saldırısı: Ağır Hasar Oluştu
İran'dan Kuveyt'teki Kritik Petrol Tesisine Füze Saldırısı: Ağır...
İran'dan ABD'ye Yeni Rest: Mutabakat Zaptındaki Yükümlülükler Askıya Alındı
İran'dan ABD'ye Yeni Rest: Mutabakat Zaptındaki Yükümlülükler Askıya...
Suriye'de Uluslararası Şam Tekstil Fuarı Kapılarını Açtı: 25 Ülkeden 300 Şirket Katıldı
Suriye'de Uluslararası Şam Tekstil Fuarı Kapılarını Açtı: 25 Ülkeden...
Hamaney'den ABD'ye Sert Tepki:
Hamaney'den ABD'ye Sert Tepki: "Trump'ın İmzası Değersiz ve Geçersizdir"
İran'ın Ürdün'e İHA ve Füze Saldırısı: 2 ABD Askeri Hayatını Kaybetti, 1 Askerden Haber Alınamıyor
İran'ın Ürdün'e İHA ve Füze Saldırısı: 2 ABD Askeri Hayatını...
Hapishanede isyan çıktı: DEAŞ iddiası...
Hapishanede isyan çıktı: DEAŞ iddiası...

Ana Sayfa
DÜNYA
GÜNDEM
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
OTOMOBİL
MEDYA
EKONOMİ
İSLAM
SPOR
MAGAZİN
TEKNOLOJİ
KÜLTÜR-SANAT
ACI GERCEKLER
ANADOLU
BİYOGRAFİ
EMLAK
AİLE ve YAŞAM
BELEDİYELER
RÖPORTAJ
YEMEK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Rss
  • İletişim
  • İhbar Hattı
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

hicrethaber com Sitemizde bulunan yazı , Video, Fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim

">