Dernek, özellikle yaşlı ve yatağa bağlı olarak tutulan sıcak ekmek ihtiyaçları evlerine ulaşana kadar onların yalnızlıklarına bir nebze olsun bakım oluyor. Dernek Başkanı Naser Serbest, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bir ekmek almaya dahi gücü yetmeyen, unutulmuş performanslarımıza ulaşıp onlara sıcak bir ekmek sunarak yüzlerdeki gülümsemeler görülüyor. Kapılarını soğuk rüzgarlardan başkasının çalmadığı bu insanları desteklemek en büyük mutluluğumuz” dedi.
Projeden yalnızca bireysel ihtiyaç sahipleri değil, aynı zamanda medrese kurumundan da yararlanılıyor. Eğitime devam eden sofralarından eksiklerin giderilmesi için düzenli takip yapılıyor. Dernek, bu hizmetle hem eğitimdeki gençlerin hem de toplumun bereketine katkıda bulunmayı amaçlıyor.
“Medreselerimizin ekmek ihtiyaçlarını günü gününe takip ederek gelen tüm gayreti gösteriyoruz” diyen Serbest, yardımlaşma ruhu ve paylaşmanın bereketini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini belirtti.
Bi İnsan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin bu anlamlı projesi, toplumsal kesiminden destek görürken, umutların filizlendiği bir dayanışma örneği olarak dikkat çekiyor.
GÜNDEM
Yayınlanma: 28 Aralık 2024 - 18:45
Bi İnsan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nden İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Ekmek Eli
Bi İnsan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, toplumsal dayanışmanın gücünü güçlendiren bir projeyle ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam ediyor. Hayırsever fırın ve marketlerin katkılarıyla sağlanan proje kapsamında, yoksulluk nedeniyle temel gıda ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan bireylere ücretsiz ekmek yapılıyor.
GÜNDEM
28 Aralık 2024 - 18:45
İlginizi Çekebilir