• İletişim
  • İhbar Hattı
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ara
  • DÜNYA
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • OTOMOBİL
  • MEDYA
  • EKONOMİ
  • İSLAM
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • KÜLTÜR-SANAT
  • ACI GERCEKLER ANADOLU BİYOGRAFİ EMLAK AİLE ve YAŞAM BELEDİYELER RÖPORTAJ YEMEK
  • Ara
Uyuşturucu Tacirlerine Büyük Darbe! 45 İlde Eş Zamanlı Operasyon
Uyuşturucu Tacirlerine Büyük Darbe! 45 İlde Eş Zamanlı Operasyon
Hicri Yeni Yıl Başladı: Müslümanlar İçin Muharrem Ayının Manevi Önemi Nedir?
Hicri Yeni Yıl Başladı: Müslümanlar İçin Muharrem Ayının Manevi Önemi Nedir?
Sefaköy’de Hicri Yılbaşı Coşkusu: Cübbeli Ahmet Hoca’dan Önemli Mesajlar
Sefaköy’de Hicri Yılbaşı Coşkusu: Cübbeli Ahmet Hoca’dan Önemli Mesajlar
Mehmet Uçum’dan Erken Seçim Açıklaması: “Anayasal Sistemde Erken Seçim Kavramı Yok”
Mehmet Uçum’dan Erken Seçim Açıklaması: “Anayasal Sistemde Erken Seçim Kavramı Yok”
CHP Kulislerinde Hareketli Saatler! Vekillerin Tutumu Değişiyor İddiası
CHP Kulislerinde Hareketli Saatler! Vekillerin Tutumu Değişiyor İddiası
33 ilin Cumhuriyet başsavcısı değişti: Yargıda geniş kapsamlı atama
33 ilin Cumhuriyet başsavcısı değişti: Yargıda geniş kapsamlı atama
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) için İstanbul genelinde tüm hazırlıklar tamamlandı
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) için İstanbul genelinde tüm hazırlıklar tamamlandı
24 YILLIK HASRET BİTİYOR! TÜRKİYE DÜNYA KUPASI SAHNESİNDE
24 YILLIK HASRET BİTİYOR! TÜRKİYE DÜNYA KUPASI SAHNESİNDE
İnönü Mahallesi’nde Hüzünlü Veda: Reis Geçmez Toprağa Verildi
İnönü Mahallesi’nde Hüzünlü Veda: Reis Geçmez Toprağa Verildi
SKSM’de Sanat Gecesi: “Devlerin Savaşı” Ayakta Alkışlandı
SKSM’de Sanat Gecesi: “Devlerin Savaşı” Ayakta Alkışlandı
Av.Mesut Yıldırım:
Av.Mesut Yıldırım: "Volkan Yılmaz ile Başarılı Bir Dönem Yaşayacağız"
Silivri Belediyesi'ne Yolsuzluk Operasyonu: Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu Dahil 17 Kişi Gözaltında
Silivri Belediyesi'ne Yolsuzluk Operasyonu: Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu Dahil 17 Kişi Gözaltında
  1. Haberler
  2. MEDYA
  3. Beylikdüzü Kızılay Şubesi'nde Gazeteciler Günü'ne Özel Kahvaltı Programı
MEDYA
Yayınlanma: 10 Ocak 2025 - 15:08

Beylikdüzü Kızılay Şubesi'nde Gazeteciler Günü'ne Özel Kahvaltı Programı

Beylikdüzü Kızılay Başkanı Atilla Kırali, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltılı programda gazetecilerle bir araya geldi. Etkinliğe Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan da katıldı.

MEDYA
10 Ocak 2025 - 15:08
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Beylikdüzü Kızılay Şubesi'nde Gazeteciler Günü'ne Özel Kahvaltı Programı
 

Beylikdüzü Kızılay Şubesi'nde gerçekleşen programda, gazetecilik mesleğinin toplum için dikkate alınanlara dikkat çekildi. Kızılay Başkanı Atilla Kırali, gazetecilere özel bir konuşma yaparak, toplumsal vicdanı olan bu profesyonel icra edenlerin kendi zamanının belirlenmesini belirtti.

“Gazeteciler, Toplumun Sesi”

Kırali, gazetecilik mesleğine duyduğu bağlılığı ifade ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nün tarihçesini ve gazetecilerin haklarının korunması adına önemini vurguladı.

1961 yılında çıkan 212 sayılı kanunla fikir işçiliğinin desteklendiğini ve bu tarihin kutlanmaya başladığını belirti.

Atilla Kırali, yaptığı konuşmada gazetecilik mesleğine olan saygısını dile getirerek, “Sizler topluluğunun sesi, gözü ve kulağınızsınız. Gazetecilerin emeği, harcamaları bilgilendirme adına büyük bir sorumluluğun paylaşılmasıdır” ifadelerinden yararlandı.

Kırali, kendi gazetecilik geçmişine de değinerek, medya alanında halen aktif olarak televizyon programları yaptığını ve gazetecilik mesleğini  sürdürdüğünü belirtti.

Kızılay'daki Başarılarla Dolu Dokuz Yıl

Dokuz yıldır Kızılay Başkanlığı görevini yürüten Kırali, bu süreçte ihtiyaçlara yönelik yapılan yardımları detaylandırdı. Beylikdüzü genelinde düzenli olarak 417 kişiye yemek ulaştırdıklarını, kıyafet yardımlarını ve aşevi projelerinin aralıksız devam ettiğini ifade etti.

Belediye ve Kaymakamlık ile yapılan iş birliği sayesinde yardımların iki katına çıktığını söyleyen Kırali, aşevinin kapasitesinin arttığını ve daha fazla aileye ulaşılabilmesi için çalışmaları sürdürüldüğünü dile getirdi.

Görev Süresi Sona Eriyor

Şubat ayında yapılacak kongreye değinen Kırali, Kızılay'daki üç dönem kuralı gereği başkanlık görevinin sona erebileceğini belirtti. “Görevler geçicidir ama Kızılay'a olan gönül bağlılığım ömrüm boyunca sürecektir. Her zaman bu büyük ailenin bir parçası olmaya devam edeceğim," diye konuştu.

Destekçiler Teşekkür ederim

Konuşmasının sonunda Beylikdüzü Kaymakamı ve Belediye Başkanı olmak üzere, Kızılay'ın hizmetlerine destek veren tüm kurumlara teşekkür eden Kırali, “Kızılay, profesyonel bir organizasyonlar ekip ve gönüllü bir dayanışma platformudur. Bu ailenin bir parçası olmaktan büyük onur duymaktayım'', dedi.

Kaymakam Karacan'dan Teşekkür

Etkinliğe katılan Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan, gazetecilik mesleğinin önemine değinerek, “Gazeteciler, toplumun sosyal ilişkilere katılımını sağlayan önemli kişilerdir. Bugün burada sizlerle bir arada olmakta mutluluk  duymaktayım” dedi. Karacan, ayrıca Beylikdüzü Kızılay Şubesi'nin ilçedeki yardım faaliyetlerini takdirlerle karşıladığını belirterek Başkan Kırali'ye teşekkür etti.

 

Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, basın mensuplarının toplumun bilgi alma hakkını sağlama ve kamuoyunu bilgilendirme noktasındaki önemli rollerine dikkat çekti.

Gazetecilere Övgü ve Teşekkür

Kaymakam Karacan, gazetecilerin toplumun bilgi akışını sağlayan ve her alanda bilgi toplayan bir meslek grubu olduğunu vurguladı. Kendilerine ulaşan veya sahada gördükleri sorun ve öngörüleri kaymakamlıkla paylaşmalarını rica eden Karacan, bu iş birliğinin ilçenin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesine katkı sağlayacağını ifade etti.

Güven ve Huzurun Adresi: Beylikdüzü

Kaymakam Karacan, Beylikdüzü’nün güven ve huzur dolu bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, bu atmosferin korunmasının önemine değindi. Beylikdüzü’nde vatandaşlar arasında dostluk ve dayanışmanın güçlü olduğunu belirterek, ilçenin bu yönüyle örnek teşkil ettiğini söyledi.

Kızılay ile İş Birliği ve Sosyal Yardım Çalışmaları

Kaymakam Karacan, Beylikdüzü Kızılay Şubesi ile iş birliği içinde yürütülen sosyal yardım çalışmalarını detaylandırdı: Aşevi Faaliyetleri: Kaymakamlık ve Kızılay’ın ortak projesiyle, yaşlı, engelli ve evinden çıkamayan 417 kişiye her gün sıcak yemek ulaştırıldığı belirtildi. Bu hizmetin yalnızca yemek yapmayı değil, yemekleri vatandaşların evlerine kadar götürmeyi de içerdiğini vurguladı.

Afet Hazırlıkları: Aşevinin sürekli aktif durumda tutulmasının olası afet durumlarında hızlı müdahaleye olanak sağlayacağını ifade etti.

Ödev Evi Projesi

Kaymakam Karacan, gençlerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Ödev Evi” projesinden bahsetti. Projenin, evlerinde çalışma imkânı bulamayan çocuklara ve gençlere destek olmayı hedeflediğini belirtti. Ödev evinde bilgisayar, yazıcı ve diğer eğitim araçlarının bulunduğunu, gençlerin burada rahat bir çalışma ortamı bulabildiğini söyledi.

Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan’dan Yeni Projeler ve İş Birliği Mesajı

Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı konuşmada, basın mensuplarının yanı sıra ilçedeki sosyal sorumluluk projelerine ve iş birliği çalışmalarına dikkat çekti.

Eğitimde Fırsat Eşitliği: Ücretsiz Ders Desteği

Kaymakam Karacan, LGS ve üniversite sınavlarına hazırlanan gençler için başlatılan ücretsiz ders desteği projesinden bahsetti. Herkesin dershaneye gitme imkânı olmadığını belirten Karacan, bu eksikliği kapatmak amacıyla Milli Eğitim kadrosundan bir öğretmenin belirli günlerde öğrencilere ders vereceğini söyledi. Bu hizmetin tamamen ücretsiz sunulacağını ve öğrencilerin eğitime erişimini kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

Engelli Ailelerine Destek: Nefes Merkezi

Kaymakam Karacan, ağır engelli bireylerin aileleri için hayata geçirilecek “Nefes Merkezi” projesini duyurdu. Bu merkezde, ailelerin ağır engelli çocuklarını yarım gün bırakabileceklerini ve bu süre zarfında kendi ihtiyaçlarını karşılamak için vakit bulabileceklerini ifade etti. Projenin, engelli bireylerin bakımı sırasında ailelerin yaşadığı zorlukları hafifletmek ve onlara kısa süreli de olsa bir nefes aldırmayı amaçladığını vurguladı.

Kızılay ile İş Birliği ve Afet Çalışmaları

Kaymakam Karacan, Kızılay’ın hem ilçede hem de ülke genelindeki başarılı çalışmalarına dikkat çekti. Afet bölgelerinde sıcak yemek dağıtımı, aşevleri kurma ve lojistik destek gibi hizmetleri hatırlatarak, Kızılay’ın bu süreçlerdeki özverili çalışmaları için teşekkür etti. Ayrıca, Beylikdüzü’nde ihtiyaç sahiplerine yönelik gıda yardımlarının düzenli olarak yapıldığını belirtti.

10 Ocak İdareciler Günü ve Teşekkür Mesajı

Konuşmasının sonunda Kaymakam Karacan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı ve aynı zamanda 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla meslektaşlarını tebrik etti. Beylikdüzü’nde gerçekleştirilen sosyal projelerin, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği ile devam edeceğini belirterek, bu çalışmalara destek veren herkese teşekkür etti.

Karacan’ın konuşması, ilçede eğitimden sosyal yardımlara, engelli bireylerden afet hazırlıklarına kadar geniş bir yelpazede sürdürülen projelerin detaylarını aktararak, Beylikdüzü’nün güven ve huzur ortamını güçlendirmeye yönelik hedefleri ortaya koydu.

Kaymakam Karacan, ilçedeki huzur ve güven ortamının devamı için devlet, basın ve vatandaşların birlikte çalışmasının önemine vurgu yaptı. Kızılay Başkanı Atilla Kırali’ye düzenlenen etkinlik için teşekkür ederek, basın mensuplarının gününü kutladı.

Kırali 'da Beylikdüzü Kaymakamı başta olmak üzere destek veren tüm kurum ve kişilere teşekkür etti.

 

 

 

 

 

# Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan# Kızılay Başkanı Atilla Kırali
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Çok Okunan Haberler
Görev Başında Şiddet: Selami Beyaztaş’a Cami İçinde Saldırı
Görev Başında Şiddet: Selami Beyaztaş’a Cami İçinde Saldırı...
Sefaköydeki Doğu Türkistanlılar 'dan Kemal Çebi'ye Çağrı: Çin Konsolosu Görüşmesinin İçeriği Açıklansın
Sefaköydeki Doğu Türkistanlılar 'dan Kemal Çebi'ye Çağrı: Çin...
Furkan Bölükbaşı'ndan Torba Yasa Tepkisi: Gazete, Dergi ve İnternet Sitelerine Yeni Düzenleme İddiası
Furkan Bölükbaşı'ndan Torba Yasa Tepkisi: Gazete, Dergi ve İnternet...
KANARYA SAHASI NEDEN ÇÜRÜMEYE TERK EDİLDİ?
KANARYA SAHASI NEDEN ÇÜRÜMEYE TERK EDİLDİ?
Cemal Taşçıoğlu Şehir Hastanesi Onkoloji Bölümü'nde Büyük Yoğunluk: Kanser Hastaları Saatlerce Ayakta Bekliyor
Cemal Taşçıoğlu Şehir Hastanesi Onkoloji Bölümü'nde Büyük Yoğunluk:...
MHP İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ'A KÜÇÜKÇEKMECE'DE COŞKULU KARŞILAMA
MHP İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ'A KÜÇÜKÇEKMECE'DE COŞKULU...
Bahçelievler Siyavuşpaşa'da Camide Görevli İmama Saldırı: Mahalle Muhtarından Sert Tepki
Bahçelievler Siyavuşpaşa'da Camide Görevli İmama Saldırı: Mahalle...
İmamoğlu ve Özel Hakkında Şok İddia: “Yeni Parti Kuruluyor, İsmi Bile Belli”
İmamoğlu ve Özel Hakkında Şok İddia: “Yeni Parti Kuruluyor, İsmi...
MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Sarısoy: “Bizim Sevdamız Küçükçekmece, Ülkücülük ve Vatandır”
MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Sarısoy: “Bizim Sevdamız...
Netanyahu ile Trump Arasında Kritik İran Zirvesi: Gözler Olası Anlaşmada
Netanyahu ile Trump Arasında Kritik İran Zirvesi: Gözler Olası Anlaşmada
Emeklilere Dev Zam İddiası! En Düşük Emekli Maaşı İçin 36 Bin TL İddiası
Emeklilere Dev Zam İddiası! En Düşük Emekli Maaşı İçin 36 Bin...
MHP İstanbul İl Başkanı Volkan Yılmaz:
MHP İstanbul İl Başkanı Volkan Yılmaz: "İstanbul'la Buluşacağız,...
İlginizi Çekebilir
CHP'de Basın Özgürlüğüne Gölge Düşüren Olay: Akit TV Ekibine saldırı yapıldı.
CHP'de Basın Özgürlüğüne Gölge Düşüren Olay: Akit TV Ekibine...
Özbekistan’da Medyanın Geleceği Taşkent’te Masaya Yatırıldı: KGK Medya ve Eğitim Paneli Büyük İlgi Gördü
Özbekistan’da Medyanın Geleceği Taşkent’te Masaya Yatırıldı:...
Furkan Bölükbaşı'ndan Torba Yasa Tepkisi: Gazete, Dergi ve İnternet Sitelerine Yeni Düzenleme İddiası
Furkan Bölükbaşı'ndan Torba Yasa Tepkisi: Gazete, Dergi ve İnternet...
Bir Anadolu İnsanının Başarı Yolculuğu: Rafet Orhan Portresi
Bir Anadolu İnsanının Başarı Yolculuğu: Rafet Orhan Portresi
Emin Kaan Kaya: Gazeteciler Toplumun Gözü ve Kulağıdır
Emin Kaan Kaya: Gazeteciler Toplumun Gözü ve Kulağıdır
Sol Parti'nin Davetiyle Gelen Basın Mensupları Adliye Önünde Saldırıya Uğradı: Kamera Kırıldı, Gazeteci Darp Edildi
Sol Parti'nin Davetiyle Gelen Basın Mensupları Adliye Önünde Saldırıya...
10 Ocak'ta Anlamlı Buluşma: ERGAB ve Erzincan Konfederasyonu Aynı Masada
10 Ocak'ta Anlamlı Buluşma: ERGAB ve Erzincan Konfederasyonu Aynı Masada
Gazeteciler ve Şehitler İçin Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Camii’nde Mevlid
Gazeteciler ve Şehitler İçin Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Camii’nde...
Gazeteciler Günü'nde İYİ Parti'den Küçükçekmece Basınına Ziyaret
Gazeteciler Günü'nde İYİ Parti'den Küçükçekmece Basınına Ziyaret...
Suriye'de İstihbarat Arşivleri: Yeni Dönemin Belirsizliği ve Muhtemel Güç Dengeleri
Suriye'de İstihbarat Arşivleri: Yeni Dönemin Belirsizliği ve Muhtemel Güç Dengeleri

Ana Sayfa
DÜNYA
GÜNDEM
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
OTOMOBİL
MEDYA
EKONOMİ
İSLAM
SPOR
MAGAZİN
TEKNOLOJİ
KÜLTÜR-SANAT
ACI GERCEKLER
ANADOLU
BİYOGRAFİ
EMLAK
AİLE ve YAŞAM
BELEDİYELER
RÖPORTAJ
YEMEK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Rss
  • İletişim
  • İhbar Hattı
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

hicrethaber com Sitemizde bulunan yazı , Video, Fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim

">