• İletişim
  • İhbar Hattı
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ara
  • DÜNYA
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • OTOMOBİL
  • MEDYA
  • EKONOMİ
  • İSLAM
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • KÜLTÜR-SANAT
  • ACI GERCEKLER ANADOLU BİYOGRAFİ EMLAK AİLE ve YAŞAM BELEDİYELER RÖPORTAJ YEMEK
  • Ara
Çankaya Belediyesi'nde Başkanvekili Seçimi 22 Temmuz'da Yapılacak
Çankaya Belediyesi'nde Başkanvekili Seçimi 22 Temmuz'da Yapılacak
AHBAP Soruşturmasında Yeni Gelişme: Bilirkişi Heyeti Görevlendirildi, Tüm Mali Kayıtlar İncelenecek
AHBAP Soruşturmasında Yeni Gelişme: Bilirkişi Heyeti Görevlendirildi, Tüm Mali Kayıtlar İncelenecek
Küçükçekmece'de Binlerce Öğrenci TÜGVA Yaz Okulları'nda Buluştu
Küçükçekmece'de Binlerce Öğrenci TÜGVA Yaz Okulları'nda Buluştu
Küçükçekmece Muhtarları SamsaLand'da Buluştu! Göl Manzarasında Dayanışma, İstişare ve Türkmen Lezzetleri Bir Araya Geldi
Küçükçekmece Muhtarları SamsaLand'da Buluştu! Göl Manzarasında Dayanışma, İstişare ve Türkmen Lezzetleri Bir Araya Geldi
Küçükçekmece'de Sahte Altın Operasyonu: Kuyumcuyu İkinci Kez Dolandırmaya Çalışan 2 Şüpheli Suçüstü Yakalandı
Küçükçekmece'de Sahte Altın Operasyonu: Kuyumcuyu İkinci Kez Dolandırmaya Çalışan 2 Şüpheli Suçüstü Yakalandı
Küçükçekmece'de 15 Temmuz Ruhu Yeniden Dirildi! Binlerce Vatandaş Tek Yürek Oldu
Küçükçekmece'de 15 Temmuz Ruhu Yeniden Dirildi! Binlerce Vatandaş Tek Yürek Oldu
Kaymakam Anteplioğlu Ev Sahipliğinde 15 Temmuz Vefa Programı Düzenlendi
Kaymakam Anteplioğlu Ev Sahipliğinde 15 Temmuz Vefa Programı Düzenlendi
Çocukların Tebessümünde Hayat Var! Ensar Vakfı'ndan Anlamlı İkram
Çocukların Tebessümünde Hayat Var! Ensar Vakfı'ndan Anlamlı İkram
Komedyen Tuba Ulu'ya Kanuni Sultan Süleyman davasında 5 ay hapis cezası
Komedyen Tuba Ulu'ya Kanuni Sultan Süleyman davasında 5 ay hapis cezası
İstanbul'da 15 Temmuz düzenlemesi! Metrobüs güzergahı değişiyor, 6 durak kapanıyor
İstanbul'da 15 Temmuz düzenlemesi! Metrobüs güzergahı değişiyor, 6 durak kapanıyor
Yenidoğan Çetesi davasında 11'inci duruşma görüldü! Mahkemeden tutukluluğa devam kararı
Yenidoğan Çetesi davasında 11'inci duruşma görüldü! Mahkemeden tutukluluğa devam kararı
Gaziosmanpaşa Belediyesi davasında ara karar! Erdal Celal Aksoy tahliye edildi
Gaziosmanpaşa Belediyesi davasında ara karar! Erdal Celal Aksoy tahliye edildi
  1. Haberler
  2. DÜNYA
  3. İsrail'de deprem etkisi yaratan gelişme: Yarından itibaren tüm ülke titreyecek! Hamas ve Netanyahu'dan açıklama
DÜNYA
Yayınlanma: 01 Eylül 2024 - 23:16

İsrail'de deprem etkisi yaratan gelişme: Yarından itibaren tüm ülke titreyecek! Hamas ve Netanyahu'dan açıklama

İsrail Ordusundan dün yapılan yazılı açıklamada, Gazze'deki çatışmalar sırasında İsrail güçlerinin çok sayıda ceset bulduğu ifade edildi. Bulunan cansız...

DÜNYA
01 Eylül 2024 - 23:16
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İsrail'de deprem etkisi yaratan gelişme: Yarından itibaren tüm ülke titreyecek! Hamas ve Netanyahu'dan açıklama
15:44Hamas, rehinelerin İsrail saldırısında öldüğünü belirtti

Hamas’A ait Telegram hesabından yapılan açıklamada, aralarında ABD vatandaşının da bulunduğu 6 rehinenin, İsrail ordusunca yapılan saldırı sonucu öldüğü ifade edildi.Hamas’tan yapılan açıklamada, “Halkımıza yönelik saldırganlığın durdurulması ve tutukluların karşılıklı olarak serbest bırakılması için yürütülen müzakerelerin durmasından suçlu terörist Benjamin Netanyahu'yu ve taraflı ABD yönetimini sorumlu tutuyoruz. Ayrıca ordusu tarafından öldürülen mahkûmların hayatlarından da kendisini sorumlu tutuyoruz” denildi.

15:32Papa, Gazze'de ateşkese yönelik müzakerelerin durmaması çağrısında bulundu:

Vatikan'da Aziz Petrus Meydanı'na bakan ofisin penceresinden geleneksel pazar duasını eden Papa, Orta Doğu'daki gelişmelere dair mesajlar verdi.Papa, "Bir kez daha Filistin ile İsrail arasındaki çatışmanın, diğer Filistin şehirlerine yayılma riski taşıması nedeniyle endişe duyuyorum." dedi.

Gazze'de ateşkes çağrısını yineleyen Papa Franciscus, "Müzakerelerin durdurulmaması ve derhal ateşkesin sağlanması, rehinelerin serbest bırakılması ve çocuk felci de dahil olmak üzere pek çok hastalığın da yayıldığı Gazze'deki halka yardım edilmesi yönünde çağrıda bulunuyorum." diye konuştu.

Papa, "Kutsal topraklarda barış olsun, Kudüs'te barış olsun. Kutsal şehir, Hristiyanların, Yahudilerin ve Müslümanların saygı gördüğü ve kabul edildiği bir buluşma yeri olsun ve kimse kutsal mekanların statükosunu sorgulamasın." ifadelerini kullandı.

14:34İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde son 24 saatte 47 Filistinliyi öldürdü

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nde son 24 saatte düzenlediği saldırılarda 47 kişiyi öldürdüğü, 94 kişiyi de yaraladığı bildirildi.Gazze'deki Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne 331 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin bilgi verildi.Açıklamada, İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nde son 24 saatte gerçekleştirdiği 3 katliamda 47 kişinin öldüğü, 94 kişinin yaralandığı belirtildi.İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 40 bin 738'e, yaralı sayısının da 94 bin 154'4 yükseldiği kaydedildi.

 

14:10İsrail saldırılarının Cenin'e verdiği zarar yaklaşık 135,2 milyon dolar

İsrail askerleri, Cenin kentine yönelik saldırılarına 5. gününde de devam ederken, İsrail ordusuna ait iş makinaları Cenin’in kent merkezindeki en işlek noktalardan Sinema kavşağı ve Ebu Bekir Sıddık Caddesi’nde yolları kazıdı. Aynı şekilde, İsrail’e ait iş makineleri, bölgedeki Filistinlilerin dükkanlarını da tahrip etti. br />
Cenin Belediye Başkanı Nidal el-Ubeydi muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail ordusunun Cenin kentine düzenlediği saldırılarda neden olduğu yıkımı "deprem" olarak niteleyerek, "En büyük kayıp şehitlerin canıdır. Maddi düzeyde işgal araçlarının su ve iletişim hatlarını kesme ve sabote etme, elektrik trafolarını patlatma gibi altyapıya verdiği tahribat çok büyük." ifadelerine yer verdi."İsrail saldırılarının Cenin'e verdiği zarar yaklaşık 500 milyon şekel (yaklaşık 135,2 milyon dolar) olarak tahmin ediliyor. Kentte deprem olmuş gibi büyük bir yıkım meydana geldi. Sokaklar yerle bir olmuş, evler yıkılmış." sözlerine yer veren Ubeydi, saldırıların üst üste beşinci gününde de devam ettiğini ve her gün yeni yıkımların yaşandığını belirtti.

13:30Filistinli aileyi yakarak öldüren fanatik İsrailli "insani gerekçelerle" hücre hapsinden çıkartılacak

İsrail'de yayın yapan Kanal 7 televizyonunun haberinde, Filistinli Devabişe ailesi mensuplarını yakarak öldürmekten hüküm giyen Ben-Uliel'in hücre hapsinden çıkartılmasına karar verildiği belirtildi.Haberde, İsrail işgali altındaki Batı Şeria'nın Nablus kenti yakınlarında bulunan Duma beldesinde yaşayan bir ailenin evini yakarak biri 18 aylık bebek 3 Filistinliyi öldüren Ben-Uriel'in "insani gerekçelerden ötürü" hücre hapsinden çıkartılarak "dindar Yahudiler" için ayrılan bölüme nakledileceği aktarıldı.Ayrıca haberde, Ben-Uriel hakkındaki kararın İsrail iç istihbarat teşkilatı Şin-Bet ve bazı siyonist hahamların ortak çabalarının sonucu olduğu kaydedildi.

13:04İsrailli esirlerin yakınlarınca anlaşmayı sabote etmekle eleştirilen Netanyahu suçu Hamas'a attı

Gazze'de tutulan İsrailli esir yakınları tarafından Hamas ile esir takası anlaşmasını sabote etmekle eleştirilen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, suçu Hamas'a attı.Netanyahu, Gazze'deki çatışmalar sırasında İsrail ordusunun İsrailli esirlere ait 6 cenaze bulduğunu duyurmasının ardından yayınladığı görüntülü mesajda, Hamas'ın müzakereleri devam ettirmek istemediğini öne sürdü.

Gazze'de tutulan İsrailli esirlerin ailelerinin esir takası anlaşmasını engellediği yönündeki sert eleştirilerinin muhatabı Başbakan Netanyahu, 27 Mayıs'ta İsrail'in ABD'nin desteğiyle bir esir takası anlaşması yapmayı kabul ettiğini ancak bunu Hamas'ın kabul etmediğini savundu.

Netanyahu, ABD'nin 16 Ağustos'ta ateşkes ve esir takası anlaşmasının ana hatlarını güncellemesinin ardından İsrail'in anlaşmayı kabul ettiğini ancak "Hamas'ın yine reddettiğini" öne sürdü.Binyamin Netanyahu, kendisinin ve hükümetinin kalan esirlerin serbest bırakılması için bir anlaşmaya varmaya kararlı olduğunu iddia etti.

 

12:30İsrail güçleri Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 36 Filistinliyi daha gözaltına aldı

İsrail ordusunun son 24 saatte Doğu Kudüs ile Batı Şeria'nın çeşitli kentlerinde aralarında bir kadın gazeteci, 4 öğrenci ve eski tutukluların da bulunduğu en az 36 Filistinliyi gözaltına aldığı bildirildi.

12:01DSÖ: Gazze'deki çocuklar için en iyi aşı barışın sağlanmasıdır

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Gazze'de başlayan çocuk felci aşılama kampanyasına ilişkin X sosyal medya platformundan paylaşımda bulundu.Gazze'deki çocukların bugün çok ihtiyaç duydukları çocuk felci aşılarını olmaya başladığını bildiren Ghebreyesus, "Nihayetinde, bu çocuklar için en iyi aşı barışın sağlanmasıdır." ifadelerini kullandı.

11:31Gallant kendi hükümetine çağrıda bulundu: İşgal kararından dönün

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze Şeridi'nde ordunun 6 İsrailli esirin cenazesini bulmasının ardından Hamas ile anlaşma müzakerelerinin önündeki engellerden biri olarak görülen Mısır ile Gazze sınır hattındaki Philadelphi Koridoru'nda işgalin devam etmesi yönünde verilen resmi karardan dönülmesi çağrısında bulundu.

İsrail Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Bakan Gallant'ın Başbakan Binyamin Netanyahu'nun kabinesinden çıkan karara ilişkin itirazına yer verildi.Buna göre, Philadelpi Koridoru'ndaki işgalin sürdürülmesine ilişkin verilen karardan dönülmesi için İsrail Güvenlik Kabinesi'ni "derhal" toplanmaya çağıran Gallant, Gazze'de tutulan İsrailli esirlerin geri getirilmesi için adım atılması gerektiğini belirtti.

İsrail basını, 29 Ağustos'ta yapılan kabine toplantısında sekiz bakanın İsrail ordusunun Philadelphi Koridoru'ndaki İsrail işgalinin sürdürülmesine ilişkin lehte oy kullandığını, Gallant'ın ise söz konusu karara karşı çıktığını aktardı.Gallant, Philadelphi Koridoru'nda kalma yönünde resmi bir karar almanın esir takası müzakerelerinde "İsrail'in elini kolunu bağlayacağını" öne sürmüştü.İsrail ordusundan bugün yapılan açıklamada, Gazze'deki çatışmalar sırasında İsrail güçlerinin İsrailli esirlere ait olduğu belirtilen 6 ceset bulduğu duyurulmuştu.

09:55İsrailli protestocular Tel Aviv yakınlarındaki kavşağı kapattı

Gazze'de altı esirin ölü bulunmasının ardından onlarca İsrailli protestocu bu sabah esirlerin serbest bırakılması için bir anlaşma talep ederek sokaklara çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, İsrailli esirlerin yüzlerinin bulunduğu pankartları taşıyan göstericiler Rehovot'taki önemli bir kavşağı kapattı. Protestocular İsrail polisinin müdahalesi ile karşı karşıya kaldı.

 

חוסמים את הרצל רחובות pic.twitter.com/CAderQFUfH

— Ayelet Dayan (@AyeletDayan) September 1, 2024

 

09:44İsrail'de deprem etkisi yarattı: Yarından itibaren tüm ülke titreyecek

İsrail Ordusu'nun Gazze'de çok sayıda kişinin cansız bedenine ulaşıldığını duyurması İsrail'de deprem etkisi yarattı. Ordu ilk başta bulunan cansız bedenlerin kimliklerini açıklamadı ancak hem İsrail medyası hem de ABD medyası bunlardan altısının rehinelere ait olduğunu duyurdu. Bu sabah gelen son bilgilere göre rehinelerin isimleri Carmel Gat, Eden Yerushalmi, Hersh Goldberg-Polin, Alexander Lobanov, Almog Sarusi ve Ori Danino.

Rehinelerin ölüm haberi İsrail gündemine bomba gibi düştü. Netanyahu'yu ateşkes anlaşmasının önüne geçmekle suçlayan aileleri kitlesel protesto çağrısında bulundular. Kaçırılan kişilerin yakınlarını temsil eden Rehine Aileleri Forumu tarafından yapılan açıklamada, "Netanyahu rehineleri yüzüstü bıraktı, bu artık bir gerçek. Yarından itibaren ülke titreyecek. Halkı ülkeyi durma noktasına getirecek bir eylem için çağrıda bulunuyoruz" denildi. Netanyahu'dan konuya ilişkin bir açıklama henüz gelmedi. İngiliz Guardian gazetesine göre Gazze'de hala 101 rehine var.

 

09:10Batı Şeria'nın El Halil kentinde düzenlenen silahlı saldırıda 3 İsrail polisi öldü

Filistin'de işgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil kentine düzenlenen silahlı saldırıda 3 İsrail polisi öldü.İbranice yayın yapan Maariv gazetesinin haberinde göre, Batı Şeria'nın güneyindeki El Halil kentinde bulunan Terkumya beldesinde bir araçtan İsrail polisinin bulunduğu bir araca silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda 3 İsrail polisi öldü.Saldırganlar olay yerinden kaçmayı başarırken, İsrail polisi faillerin bulunması için geniş çaplı arama başlattı.

08:20Netanyahu'dan, çocuk felci aşısı için Gazze'de genel ateşkes olacağı yönündeki açıklamalara yalanlama

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, çocuk felci aşılarının uygulanması amacıyla Gazze Şeridi'nde genel bir ateşkes olacağı açıklamalarını yalanladı.İsrail Başbakanlık Ofisi'nden yapılan açıklamada, "Gazze'de çocuk felci aşılarının uygulanması amacıyla genel ateşkes olacağı yönündeki raporlar yanlıştır." fadelerine yer verildi.

Açıklamada, İsrail'in, yalnızca stoklanan malzemelerin geçebileceği bir insani koridora izin vereceği ve aşıların birkaç saat süreyle uygulanması için güvenli özel alanlar oluşturulacağı ifade edildi.

07:55İsrail, Gazze'de çok sayıda ceset bulduğunu duyurdu, aralarında rehineler de var

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde çok sayıda ceset bulduğunu duyurdu ancak cesetlerin sayısı veya kimliğine ilişkin bilgi vermedi. Ordudan yapılan yazılı açıklamada, Gazze'deki çatışmalar sırasında İsrail güçlerinin çok sayıda ceset bulduğu ifade edildi. Açıklamada, şu aşamada, İsrail güçlerini bölgede halen aktif olduğu, cesetlerin bulunması ve kimliklerinin incelenmesi çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı.

Bu işlemlerin birkaç saat sürmesinin beklendiğine işaret edilen açıklamada, cesetlerin nerede bulunduğuna ve sayılarına ilişkin bilgi verilmedi.Ancak İsrail'den yayın yapan Kanal 12 televizyonunun haberinde, ordunun Gazze'de 6 İsrailli esirin cesedini bulduğu belirtildi.

07:00Gazze'nin Deyr el-Belah ilinde çocuk felci aşısı bugün başlıyor ve 4 gün sürecek

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deyr el-Belah ilinde çocuk felci aşısı kampanyasının bugün başlayacağını ve 4 Eylül'e kadar devam edeceğini duyurdu.

DSÖ'nün X platformundaki hesabından yapılan yazılı açıklamada, Deyr el-Belah'ta bir günlükten 10 yaşına kadar olan çocuklara yönelik acil çocuk felci aşısı kampanyasının bugün başlayarak 4 Eylül'e kadar süreceği ve aşının bu tarihlerde her gün yerel saatle 07.30'dan 14.00'e kadar yapılacağı kaydedildi.

Çocuklar daha önce aşı olmuş olsa bile acil dozu almak ve virüsten korunmak için onların en yakın aşı noktasına getirilmesi çağrısı yapılan açıklamada, Gazze Şeridi'nde çocuk felcine karşı aşının ücretsiz yapılacağı ve güvenli olduğu vurgulandı.

06:15İsrail’de Netanyahu’ya tepkiler büyüyor

İsrail’de esir yakınları ve onlara destek olmak isteyen binlerce gösterici başken Tel Aviv’de bir araya geldi. Kirya Askeri Üssü yakınlarında toplanan binlerce İsrailli Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze Şeridi’nde ateşkes ve esir anlaşması müzakerelerinde sergiledikleri politika nedeniyle tepki gösterdi. Devletin sabotajcısı olarak nitelendirilen Netanyahu için “Suçlusun”, “Doğrudan hapse gir” pankartları açan İsrailliler, esir anlaşmasının bir an önce imzalanmasını talep ederken, istifa çağrısı yaptı.

Öte yandan protestolar sırasında göstericiler ile polis arasında çatışma çıkarken, 2 gösterici gözaltına alındı. Atlı bir polisin çarptığı gösterici ise hastaneye kaldırıldı.

Canlı Anlatım ÖzetiHamas, rehinelerin İsrail saldırısında öldüğünü belirttiPapa, Gazze'de ateşkese yönelik müzakerelerin durmaması çağrısında bulundu:İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde son 24 saatte 47 Filistinliyi öldürdüİsrail saldırılarının Cenin'e verdiği zarar yaklaşık 135,2 milyon dolarFilistinli aileyi yakarak öldüren fanatik İsrailli "insani gerekçelerle" hücre hapsinden çıkartılacakİsrailli esirlerin yakınlarınca anlaşmayı sabote etmekle eleştirilen Netanyahu suçu Hamas'a attıİsrail güçleri Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 36 Filistinliyi daha gözaltına aldıDSÖ: Gazze'deki çocuklar için en iyi aşı barışın sağlanmasıdırGallant kendi hükümetine çağrıda bulundu: İşgal kararından dönünİsrailli protestocular Tel Aviv yakınlarındaki kavşağı kapattıİsrail'de deprem etkisi yarattı: Yarından itibaren tüm ülke titreyecekBatı Şeria'nın El Halil kentinde düzenlenen silahlı saldırıda 3 İsrail polisi öldüNetanyahu'dan, çocuk felci aşısı için Gazze'de genel ateşkes olacağı yönündeki açıklamalara yalanlamaİsrail, Gazze'de çok sayıda ceset bulduğunu duyurdu, aralarında rehineler de varGazze'nin Deyr el-Belah ilinde çocuk felci aşısı bugün başlıyor ve 4 gün sürecekİsrail’de Netanyahu’ya tepkiler büyüyor

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Çok Okunan Haberler
MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Sarısoy: “Bizim Sevdamız Küçükçekmece, Ülkücülük ve Vatandır”
MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Sarısoy: “Bizim Sevdamız...
Rafet Orhan:
Rafet Orhan: "Ayrılıklara Değil, Küçükçekmece Sinopspor Sevdasına...
Yeniden Refah Partisi Küçükçekmece'de Geniş Katılımlı Ziyaret Programlar Gerçeklleştirdi.
Yeniden Refah Partisi Küçükçekmece'de Geniş Katılımlı Ziyaret...
Çocuklara Moral ve Hediye: Ülkü Ocakları Karne Gününde Sahadaydı
Çocuklara Moral ve Hediye: Ülkü Ocakları Karne Gününde Sahadaydı...
A Milli Takım Dünya Kupası'na Veda Etti! Paraguay Engelini Aşamadık
A Milli Takım Dünya Kupası'na Veda Etti! Paraguay Engelini Aşamadık...
Aşırı sıcaklar beyin fonksiyonlarını etkiliyor!
Aşırı sıcaklar beyin fonksiyonlarını etkiliyor!
Yazın en sevilen 6 meyvesi sağlığa da katkı sağlıyor
Yazın en sevilen 6 meyvesi sağlığa da katkı sağlıyor
Küf Solunum Sağlığını Sessizce Etkileyebiliyor
Küf Solunum Sağlığını Sessizce Etkileyebiliyor
Sultanbeyli'de Yeniden Refah Depremi! İlçe Başkanı ve Tüm Yönetim Toplu İstifa Etti
Sultanbeyli'de Yeniden Refah Depremi! İlçe Başkanı ve Tüm Yönetim...
Kadir İnanır’a Veda Töreninde Yoğunluk: Cami Avlusunda Kısa Süreli Hareketlilik
Kadir İnanır’a Veda Töreninde Yoğunluk: Cami Avlusunda Kısa Süreli...
Küçükçekmece'de Yılın Düğünü! Umut Develioğlu'nun Nikâhına Yoğun Katılım
Küçükçekmece'de Yılın Düğünü! Umut Develioğlu'nun Nikâhına...
Ensar Vakfı Küçükçekmece'de Okuma Yazma Kursu Mezuniyet Coşkusu
Ensar Vakfı Küçükçekmece'de Okuma Yazma Kursu Mezuniyet Coşkusu
İlginizi Çekebilir
Gazze'de İnsani Kriz Derinleşiyor: Saldırılar Sürüyor, Filistinliler Kavurucu Sıcaklarla Yaşam Mücadelesi Veriyor
Gazze'de İnsani Kriz Derinleşiyor: Saldırılar Sürüyor, Filistinliler...
İngiltere'de Rekor Sıcaklıkların Acı Bilançosu: Mayıs ve Haziranda 2 Bin 700'den Fazla Kişi Hayatını Kaybetti
İngiltere'de Rekor Sıcaklıkların Acı Bilançosu: Mayıs ve Haziranda...
Donald Trump'tan Hürmüz Boğazı Çıkışı:
Donald Trump'tan Hürmüz Boğazı Çıkışı: "Boğazın Gardiyanları...
Suriye'de Yeni Dönem! Esad Rejiminin Ardından İlk Halk Meclisi Oturumu Ahmed Şara Başkanlığında Yapıldı
Suriye'de Yeni Dönem! Esad Rejiminin Ardından İlk Halk Meclisi Oturumu...
Trump’tan İran’a Sert Hürmüz Çıkışı:
Trump’tan İran’a Sert Hürmüz Çıkışı: "Dün Gece Fena Bombaladık,...
İran'da Füze Alarmı! Bender Abbas ve Keşm Adası Yakınlarında Patlamalar:
İran'da Füze Alarmı! Bender Abbas ve Keşm Adası Yakınlarında Patlamalar:...
ABD'den Hürmüz Boğazı Yakınlarında İran'a Hava Saldırısı İddiası: Füze ve Hava Savunma Sistemleri Hedef Alındı
ABD'den Hürmüz Boğazı Yakınlarında İran'a Hava Saldırısı İddiası:...
İsrail Ateşkese Rağmen Gazze'yi Vurmaya Devam Ediyor: Can Kaybı 73 Bin 223'e Yükseldi
İsrail Ateşkese Rağmen Gazze'yi Vurmaya Devam Ediyor: Can Kaybı 73...
ABD'nin İran'a Hava Saldırısı: 8 Asker Hayatını Kaybetti! Tahran'dan Sert Mesaj:
ABD'nin İran'a Hava Saldırısı: 8 Asker Hayatını Kaybetti! Tahran'dan...
Rusya'da düşen helikopterin enkazında 17 kişinin cesedine ulaşıldı!
Rusya'da düşen helikopterin enkazında 17 kişinin cesedine ulaşıldı!

Ana Sayfa
DÜNYA
GÜNDEM
SİYASET
EĞİTİM
SAĞLIK
OTOMOBİL
MEDYA
EKONOMİ
İSLAM
SPOR
MAGAZİN
TEKNOLOJİ
KÜLTÜR-SANAT
ACI GERCEKLER
ANADOLU
BİYOGRAFİ
EMLAK
AİLE ve YAŞAM
BELEDİYELER
RÖPORTAJ
YEMEK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Rss
  • İletişim
  • İhbar Hattı
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası

hicrethaber com Sitemizde bulunan yazı , Video, Fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim

">