Bugün

Gizlilik İlkeleri

YASAL UYARI:

Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları http://www.hicrethaber.com 'a aittir.Aktif link ile kaynak gösterilmeden kullanılamaz.http://www.hicrethaber.com,tarafından üretilen, analiz edilen veya manşetlendirilen haberlerin aktif link ile kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir.Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır.

http://www.hicrethaber.com ,harici linklerden sorumlu değildir.

HicretHaber Basın-Meslek ilkelerine uymayı taahhüt eder.

Sorumluluk Haberin Kaynağın Kendisine Aittir? 

Yazarların Yazdıkları yazıların sorumlulukları Yazarların kendilerine aittir.Reklam ve İlan veren firma veya kişiler den doğacak sorumluluklar kendilerine aittir.

Resmi web sitemiz http://www.hicrethaber.com adresidir.Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.Sosyal paylaşım siteleri facebook v.s. siteleri veya herhangi bir internet sitesinde resmi web sitemiz http://www.hicrethaber.com, adresinden orijinaline sadik kalınarak alınmış alıntıların dışındaki; Hicrethaber adi altında yazılan, link gösterilen, haberlerin hiçbiri http://www.hicrethaber.com' a ait değildir. Ve kaynak gösterilen haberlerden sorumlu değildir. İlgili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Basın Özgürlüğü Gereğince Duyurulur.   

 İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
Hiçbir bildirim yapmadan, sitede herhangi bir zaman değişikliğe gidilebilir.
Sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.